Carmen Harra nu uită şi nu iartă. Iată ce măsură radicală a luat

De Libertatea.ro, pe

Vizionara Carmen Harra este celebră la Hollywood. Fostă componentă şi fondatoare a grupului Trio Expres, Carmen Harra a părăsit ţara cu mult înainte de 1989, iniţial ca să-şi viziteze sora din Suedia.
De acolo a plecat în Statele Unite. Acum are cetăţenie americană şi un cabinet de psihoterapie pe 5th Avenue, în New York. Este prietenă cu vedetele box-office-ului american, de la Brad Pitt la Jeniffer Lopez, are trecere la Hillary Clinton şi a pledat cauza românilor la Casa Albă.
În România, Carmen Harra a revenit la mult timp după Revoluţie şi a făcut predicţii cu privire la viaţa politică, dar şi la cea mondenă. Aici, mulţi au acuzat-o pe Harra că vede totul numai în negru şi de aceea, nu este tocmai favorita vedetelor de la noi.
Câţiva dintre mondenii României – Costin Mărculescu, Serghei Mizil, Mara Bănică, Dan Capatos şi Mircea N.Stoian – au făcut mai mult decât să se declarare împotriva previzionilor lui Carmen. În urmă cu un an şi jumătate, cei menţionaţi, au făcut un adevărat spectacol la „Un Show Păcătos”, în care, personaj principal a fost Carmen Harra.
Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter