Carmen Harra, previziuni sumbre despre coronavirus: ”Va fi o experiență catastrofală pentru omenire”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 ianuarie 2021, 18:33
Carmen Harra a făcut previziuni sumbre despre coronavirus. Celebra prezicătoare și numerolog, care trăiește în Statele Unite ale Americii, nu vine cu vești foarte bune despre ceea ce va urma.

Carmen Harra susține că virusul poate duce la o catastrofă la nivel mondial: „Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea (…) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!”

 „Până în anul 2033, omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire”

„Daca nu ne trezim in urmatorii 13 ani, evolutia vietii pe Pamant poate sa sufere o catastrofa. Nimeni nu vorbeste despre magnitudinea greselilor din ultimele sute de ani. Umanitatea se poate distruge in viitorul apropiat. Omenirea este pe punctul de a se distruge. Vom asista la o escaladare a starii de haos, de furie, in America, dar va cuprinde si restul lumii”.

Citește și – Anna Lesko și-a restricționat fiul. Adam are probleme de sănătate

„Eu am spus ca virusul asta ne va tine inchisi in case, ne va teroriza o luna-doua, va disparea ca si cum nu a fost, insa se transforma in altceva. Nu se mai vorbeste despre coronavirus, toata lumea vorbeste acum despre protestele astea. Razboiul virusului a fost psihologic, s-a creat o trauma extraordinar de mare”, a spus Carmen Harra conform ciao.ro.

Citește și – Laurențiu Reghecampf face prima declarație despre relația Anamariei Prodan cu Dan Alexa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter