Carmen Harra, singură de 11 ani. Soțul ei, Virgil Harra, s-a stins din viață în 2009

De Unica.ro, pe

Carmen Harra și soțul ei, Virgil Harra, au fost căsătoriți timp de 27 de ani, până în 2009, când bărbatul a fost răpus de cancerul pulmonar. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii. Din mariajul lor au rezultat două fiice, Alexandra și Carmen.

Carmen Harra, singură de 11 ani. Soțul ei, Virgil Harra, s-a stins din viață în 2009

Virgil a mai avut o fiică, Florina, cu o fostă parteneră de viață, Luminița. Deși nu-i este fiică biologică, Carmen Harra ține la Florina ca la fiicele sale. Încă de când l-a cunoscut, Carmen a știut că Virgil „nu va ajunge la vârsta de 60 de ani”. După decesul soțului ei, clarvăzătoarea nu și-a refăcut viața.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere. Caut ceva care să reziste și nu am găsit încă. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac, Îi las să mă mintă”, declara Carmen Harra în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Carmen Harra, despre relația Anamariei Prodan cu Reghecampf: ” Pericolul unui divorț este iminent!”

Carmen Harra, noi previziuni despre sfârșitul pandemiei de COVID-19

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

„L-am cunoscut pe soțul meu și ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat și după trecerea lui în neființă. Am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, iar în calculele mele apărea că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani.

Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: «Vezi că pe plămânii tăi este o problemă». Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, povestea Carmen Harra în 2019, în emisiunea Răi da’ buni.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter