Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

De Unica.ro, pe

În cursul zilei de 8 iulie 2021, Benone Sinulescu (84 de ani) ar fi fost găsit inconștient în casă. Recent, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni referitoare la starea de sănătate a solistului.

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar, personal, cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o să se echilibreze și o să își revină.

Am un sentiment pozitiv. Calculele arată destul de bine. Deci, să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, dată fiind codificarea lui divină, să treacă peste această încercare.

Are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, trei luni”, a declarat Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV. Ionuț Pavel, fostul impresar al solistului, a acuzat-o pe soția acestuia că nu îl îngrijește corespunzător.

Elena Sinulescu l-a internat pe artist într-un centru paleativ, nu în spital. „Ajungând prin cineva din Arad la una dintre persoanele din clinică, am aflat că el nu era așa de bine și că, de fapt, familia se pregătea de înmormântare”, a spus Ionuț Pavel la Acces Direct.

„Îmi doresc să cred că nu are vreun interes să ascundă aceste lucruri și-mi doresc să cred că greșelile pe care le face, le face din dragoste”, a completat.

„Cea mai mare problemă, de fapt asta cauzează starea aceasta a lui, este că o arteră care hrănește creierul este 80% astupată și o arteră coronară e aproape astupată. El trebuie operat de urgență.

Numai că, se încearcă de 24 de ore aducerea lui la Timișoara pentru a fi operat, dar, și este prima dată când o spun, pentru că am încercat să o protejez, dar din clipa asta nu mai pot, soția dânsului se opune tuturor celor din acest departament de situații de urgență să fie dus la Timișoara.

Citește și:

Momente grele pentru Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconștient în casă

Irina Loghin nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu de doi ani. Ce spune solista despre soția artistului

Spune că a luat legătura cu nu știu ce clinică din străinătate. Păi, tot ei trebuie să o ajute să îl ducă acolo, dacă a luat legătura cu o clinică din străinătate. Este a doua oară când dânsa se pune paravan. Nu știu ce să cred”, a mai spus Ionuț Pavel în emisiunea La Măruță.

„Bolile sunt cauzate de faptul că el nu are o îngrijire așa cum trebuie. Când a ajuns la spitalul din Arad era total deshidratat, a trebuit să fie echilibrat electrolitic, iar după 3-4 ore, era deja pe picioare, ce poate să ne spună toată treaba asta?”, a încheiat atunci.

Elena Sinulescu: „S-au dat informații eronate”

Contactată de echipa emisiunii La Măruță, soția artistului a declarat: „Îmi doresc discreție totală. Nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să-i respectăm suferința. Când va fi cazul și se va face mai bine, o să vorbiți chiar cu el.

Deocamdată nu dau nicio reacție la presă. Și-așa s-au dat informații eronate și eu nu mai doresc să intru în polemici, am alte preocupări. Mă interesează starea lui de sănătate și atât. Se simte mai bine, atât pot să vă spun”.

Totodată, Elena Sinulescu susține că interpretul de muzică populară nu a fost găsit inconștient. „În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de a nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și, în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”, a explicat soția artistului.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter