Previziunile lui Carmen Harra pentru 2022: „Va fi un an conflictual”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Marți, 11 ianuarie 2022, 18:55

Pentru anul 2022, artista Carmen Harra prevede vremuri conflictuale și un an nu cu mult mai bun față de ultimii doi care au trecut.

Carmen Harra este o cântăreață și scriitoare româncă, stabilită în Statele Unite ale Americii. În trecut, ea a mai făcut și alte previziuni. În luna iulie a anului 2021, artista susținea că pandemia avea să se termine în Statele Unite ale Americii în următoarele două luni, iar că situația avea să fie mai bună în România în următoarele două-trei luni.

Niciuna dintre cele două predicții ale ei nu s-au adeverit, pandemia continuând să fie o problemă în Statele Unite ale Americii și astăzi, iar România confruntându-se între lunile august și decembrie cu mii de cazuri de COVID-19 pe zi, atingându-se un maxim de 18.863 de cazuri pe zi.

Carmen Harra a vorbit recent la „Vorbește lumea” despre ce crede ea că se va întâmpla în anul 2022. Ea susține că oamenii trebuie să fie încărcați cu o atitudine pozitivă, pentru a putea supraviețui orice provocări. Previziunile ei indică probleme în mai multe domenii.

Citește și: Optimism în noul an despre evoluția pandemiei de COVID-19: „Ziua în care virusul va deveni endemic”

Citește și: Sondaj: Românii au avut un 2021 mai dificil ca alții, dar sunt mai optimiști pentru 2022 decât mulți oameni

Citește și: Cod Rutier 2022: amenzi usturătoare pentru șoferii agresivi

Citește și: Studiu: românii consumă mult alcool, fumează excesiv, nu fac sport și sunt la coada Europei cu privire la speranța de viață

Artista a subliniat problemele deja cunoscute și expuse de experții calificați în domeniul economic și politic, cum ar fi economia aflată într-un stadiu precar și disensiunile politice.

„Un an care se vrea mai bun, un an cu probleme, nu vrem să ne demoralizăm”, a zis ea la „Vorbește lumea”, citată de Playtech. „Vrem să sperăm că anul acesta este un an mai echilibrat, că scăpăm de toată această nenorocire. Să sperăm într-un an mai bun. Da, mă simți bine (n.r. că nu este așa de optimistă), nu vreau să par dramatică. Anul o să fie conflictual, multe schimbări politice, multe răsturnări de situație, economia scârțâie puternic, avem motive de îngrijorare. Trebuie să avem o atitudine pozitivă ca să trecem peste ele, așa vom supraviețui”.

Între timp, experții în sănătate au o viziune mai optimistă asupra noului an decât artista Carmen Harra. Angela Rasmussen, expertă în virusologie în Canada, a spus: „Dacă trecem acest test, al solidarităţii globale, 2022 va aduce sfârşitul pandemiei şi o revenire a multora din libertăţile care par acum greu de recuperat”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter