Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 17 aprilie 2018, 11:31
Ionela Prodan a murit aseară, la vârsta de 70 de ani, la spitalul Elias din Capitală, acolo unde era internată de mai multe luni. Îndrăgita artistă de muzică populară a fost diagnosticată cu una dintre cele mai grave forme de cancer, cancer pancreatic.

În ultimele clipe de viață, alături de Ionela Prodan s-a aflat fiica sa, Anamaria Prodan, cea care neîncetat i-a stat la căpătâi mamei sale în această perioadă. De asemenea, cadre medicale din spital au fost de față atunci când Ionela Prodan și-a dat ultima suflare și au povestit tragicul moment, dar și care au fost ultimele cuvinte ale îndrăgitei artiste: “De câteva zile, marea artistă nu mai reacționa la tratament. De aceea, a fost nevoie iarași de intervenția medicilor, care au băgat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de făcut. Totusi, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii și s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o de mână și i-a spus: “Gata, mă duc!” Atât! A mai apucat să o audă pe Anamaria spunandu-i că o iubește enorm și viața s-a sfârșit”, – au declarat sursele medicale pentru Wowbizz.

Ionela Prodan a murit fără să știe diagnosticul real, Anamaria dorind să o protejeze astfel: “A plecat pe lumea cealaltă fără să știe ce boală are. Ana nu i-a spus niciodată, chiar dacă, în ultimul an, a colindat toată lumea, la tratamente. În Cuba o lună, în Mexic o lună, în Turcia și în Germania. Ea știa că merge să trateze o pată pe ficat. A vrut să o protejeze, să nu o sperie. De aici toate secretele și tot misterul. În urmă cu un an, medicii i-au zis Anei că mama ei mai are de trăit doar două săptămâni. Dar Ana a sperat până în ultima clipă. I-a spus că, indiferent ce se va întâmpla, nu o va durea niciodată nimic. Ana a ținut-o de mână și a vorbit cu mama ei până în ultima clipă. I-a spus că o să fie bine, că se duce la tatăl ei (n.r soțul Ionelei Prodan) cu ea de mână. Ana îi zicea: Tata te așteaptă și vom veni și noi acolo, vom fi toți… Doamna Ionela se uita la ea și îi curgeau lacrimile. O ținea strâns de mână, până i-a dat drumul, ușor. Ana i-a spus Tatăl Nostru, de trei ori, și la ultimul Amin, s-a stins.” – au declarat surse din anturajul Anamariei Prodan pentru Viva.

Anamaria Prodan a anunțat pe pagina sa de Facebook unde va fi înmormântată mama sa, Ionela Prodan: „Cei ce vor să și ia rămas bun de la mama mea Ionela Prodan o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi (marți) ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi 19 aprilie ora 12. Numai familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant”, a scris Anamaria Prodan. Ionela Prodan va fi înmormântată în costum popular, conform declarațiilor făcute de Elena Merișoreanu, buna sa prietenă.

Citește și Cum arăta Ionela Prodan în tinerețe

Citește șiTestamentul Ionelei Prodan. Cum și-a împărțit artista averea 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter