Ce cadou surpriză i-a făcut Dana Săvuică lui Julie

De Unica.ro, pe

Dupa ce a surprins-o pe Julie cu o vizita in Anglia, Dana si-a dorit sa ii indeplineasca dorinta de a transforma masina second hand, pe care Julie o conduce de ceva timp, intr-una care sa para ca si noua.

Astfel, Dana a apelat la  niste prieteni care fac astfel de transformari, tinerii pasionati de la Hess Autoconcept si acestia au lucrat timp de o luna de zile ca sa fie gata masina inainte de sosirea lui Julie din Anglia, de la studii.

“ Este un cadou inedit si o modalitate practica de a cosmetiza o masina mai veche, second hand , astfel incat sa arate cool, fara sa fie o investitie majora. Caroseria a fost vopsita cu un amestec de culori, personalizata pe preferintele Juliei, masina capatand o culoare de un albastru inchis , perlat, irizant, avand o stralucire aparte in bataia soarelui. Pe spate i s-au aplicat strasuri cu penseta, o munca ce a durat circa cinci ore, capatand forma unei cobre. Toate zgarieturile de pe masina au fost slefuite, barile indreptate, gentile si accesoriile nichelate polisate si astfel masina a capatat o noua fata.”

Dana si-a dorit foarte mult sa fie alaturi de Julie la aniversarea celor 20 de ani, pe 8 decembrie, si a primit propunerea surpriza din partea agentiei Trip Tailor de a face un City Break in Anglia. Astfel, mama si fiica au avut ocazia sa se plimbe pe strazile Londrei, sa viziteze Stratford upon Avon, orasul lui Shakespeare, sa patrunda chiar pana-n Tara Galilor la Cardiff.

“Ce m-a impresionat cel mai tare este faptul ca am gasit-o foarte schimbata pe Julie in bine. Am vizitat casa , in care locuia cu 3 studenti, toti veniti prin burse ERASMUS, si am constat ca tineau curat, isi imparteau sarcinile gospodaresti, aveau camerele ordonate si peste tot era o atmosfera frumoasa. Am petrecut quality time cu fiica mea, am vizitat campusul Universitatii Birmingham, am retrait amintirile studentiei mele si mi-am dat seama ca desi timpul zboara, copilul ramane in ochii mamei tot copil, chiar daca a facut 20 de ani”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter