Cabral și Loredana, într-o nouă emisiune la Pro Tv

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 23 octombrie 2018, 19:54
Cabral și Loredana vor putea fi văzuți din nou pe micile ecrane într-o nouă emisiune ce va fi transmisă pe Pro Tv. Show-ul eveniment va fi dedicat întregii familii și se va numi All Together Now, iar premisa de la care se pleacă este una simplă: Implică-te şi eşti parte din spectacol! 

Chiar dacă emoțiile sunt foarte mari, fiecare concurent va intra pe scenă și va face tot posibilul să aducă alături de vocea lui cât mai multe voci din cele ale juraților. Aceste voci care cântă împreună cu el reprezintă scorul fiecăruia. Cel care obține cel mai bun scor merge direct în marea finală, în timp ce pentru cel de-al doilea loc se vor lupta ocupanții locurilor doi și trei, care vor cânta încă o piesă. Numai unul dintre ei va merge în finală.

Loredana Groza

Va fi oare vreun participant capabil să convingă 100 de experți să cânte împreună cu el și să creeze astfel magia unui cor format din 101 persoane?

Profesioniști sau amatori, artiști solo sau grupuri, fiecare dintre aceștia, cu stilul propriu, va încerca să cucerească inimile celor 100 de jurați și să se califice în marea finală. Experiența muzicală și reacțiile incredibile ale lor vor conduce către un mix perfect de performanță și divertisment. Jurații rămân constanți în competiție, reprezentând un grup divers de cântăreți, fiecare cu stilul și cu preferințele lui. Având voci uriașe și opinii la fel de mari în ceea ce privește muzica, membrii juriului vor avea reacții umitoare, diferite de la un concurent la altul. Momentul în care aceștia se ridică pentru a cânta în cor este unul înălțător, care produce fiori.

Cabral Ibacka

La fel ca în orice show de televiziune sau în orice concurs, întotdeauna există un lider. Loredana, unul dintre cei mai experimentați artiști din România, cu o carieră vastă în muzică și în televiziune, va conduce grupul celor 100 de jurați. Loredana si Cabral, prezentatorul acestei emisiuni, ne vor aduce un show veritabil de divertisment de la început până la final.

Citește și – Antonia, fotografiată în ipostaze incendiare. Artista este goală în pat. FOTO

Citește și – Băiețelul lui Ellie White, la un pas să se înece în piscină: „Am rămas cu o traumă”

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter