Buzdugan și Morar organizează concurs de shopping

A venit momentul ca ascultătorii Radio ZU să arate cât de bine se descurcă la cumpărături de haine în mall.
A început Olimpiada de Shopping. Daniel Buzdugan și Mihai Morar îi invitat pe ZUrlii pasionați de cumpărături să se înscrie în selecția națională pentru Proba de Țoale Viteză.

Ca să intre în competiție ascultătorii trebuie să fie cu urechea pe Radio ZU și să se înscrie pe www.RadioZU.ro cu o poză în care să arate cât de tari sunt la capitolul „fashion”. În fiecare dintre cele 5 săptămâni de concurs, 15 din ei vor fi ales să treacă proba vitezei în magazinele din Băneasa Shopping City. Cel sau cea care va reuși să își pună în coș produse a căror valoare totală să fie cât mai apropiată de o sumă dată le poate lua liniștit acasă.

Prima câștigătoare are acum haine noi în valoare de aproape 5000 lei

Proba de Țoale Viteză a avut loc săptămâna asta în magazinul Debenhams și o are în postura de câștigătoare pe Elena Radu din Fetești. Ea este studentă la ASE, lucrează în contabilitate, iar la Olimpiada de Shopping s-a ales cu haine în valoare de 4918 lei. Suma limită pentru finaliști a fost 5000 de lei. Elena și ceilalți concurenți au avut la dispoziție doar 5 minute ca să dovedească faptul că sunt experți la cumpărături de țoale.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter