Poze inedite: Ce vedete intră la apă duminică seară

De Unica.ro, pe

Pagina de Facebook a emisiunii „Vedete la apă” ne dezvăluie ce vedete vor intra la apă începând de duminică seară. Iată câteva vedete autohtone aşa cum nu le-ai mai văzut niciodată.
Duminică, 7 iulie, începe o nouă emisiune estivală la Antena !. „Splah! Vedetela la apă”, le va pune ve celebrităţile din România într-o ipostază inedită. Dacă vor să câştige trofeul, ele vor fi nevoite să facă sărituri în apă de la trambulină, ceea ce nu e deloc uşor dacă ne gândim că cea mai înaltă platformă va fi la 10 metri înălţime.
vedete la apa
Juriul pe care vedetele se vor strădui să-l impresioneze este format din Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda, multiplu campion național și internațional. Juriul nu va nota doar corectitudinea şi spectaculozitatea săriturii, ci şi curajul concurentului.
vedete la apa
Printre concurenţi se numără o mulţime de vedete autohtone din diverse domenii: Ozana Barabancea, Marian Drăgulescu, Jorge, Daniela Crudu, Cornel Păsat, Nicolai Tand, care nu renunţă la şorţul de şef, Piticu’, Andreea Popescu. În total sunt peste 30 de vedete, care mai de care mai dornice să pună mâna pe trofeu.
vedete la apa
Emisiunea nu va fi lipsită de emoţii. De pildă, Dj Wanda a trecut prin clipe de groază fiindcă este îngrozită de apă.
Emisiunea este prezentată de Pepe şi Roxana Ionescu.
vedete la apa ozana barabancea
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter