Cum a fost pentru Daniel Buzdugan să lucreze alături de Andreea Marin: „Dacă își dădea seama că nu am învățat, făcea urât”

Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 10:45

Până să prezinte Morning Zu alături de Mihai Morar, Daniel Buzdugan a lucrat la diverse posturi de radio din Iași, iar în paralel a colaborat cu Andreea Marin la o emisiune pentru copii. Despre fosta zână de la „Surprize, surprize”, actorul are numai cuvinte de laudă.

Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Daniel Buzdugan a povestit despre perioada de după ‘90, când a lucrat la TVR Iași, la o emisiune pentru copii. Actorul a acceptat propunerea Andreei Marin de a colabora.

În momentul ăla, era una dintre cele mai frumoase femei din România, dintre cele mai dorite și urmărite, iar pentru mine era o încântare să lucrăm împreună. Eram firi diferite, eu sunt pe genul spontan. Îmi spui ce trebuie să fac, îmi dai câteva informații și, apoi, eu le brodez și improvizez. Ea venea cu totul scris. Nu aveam timp să învăț și ce am făcut? Le-am rupt. Era ziua de filmare, eu nu apucam să învăț, dacă ea își dădea seama că eu nu am învățat chestiile alea, făcea urât. Am aruncat foile alea. Ne-am dus în birou și am început să scriem, să repetăm ca să iasă totul bine. Andreea Marin este unul dintre oamenii din țara asta care știu televiziune. Am filmat multe emisiuni și mă trimitea la filmare, în afară de interviuri cerea foarte multă ilustrație pentru documentarul respectiv. Un profesionist desăvârșit”, a mărturisit Daniel Buzdugan.

Cum a trecut de la finanțe și contabilitate la actorie

La podcastul lui Drăghici, matinalul de la Radio Zu și-a amintit cum, după terminarea liceului economic, cineva i-a propus să se angajeze la Banca Comercială (BCR), pe un post de contabil. A dat examen, a fost admis, iar în paralel se pregătea să dea și la Facultatea de Teatru din București.

A fost o perioadă foarte neagră din viața mea pentru că banca e bancă, începeam la ora șapte, șapte jumate și terminam undeva la șapte, opt seara, dar stăteai cu capul în cifrele alea. În anii ăia, când nu aveai ce să vezi la televizor, erau fetele care stăteau vizavi de bancă și care aveau video. Când se derulau toate filmele, în timpul programului la ora 12.00, eu spuneam că mă duc să-mi iau ceva de mâncare. Mă duceam la video, la fetele respective. După ce a văzut șeful-contabil că nu sunt de meseria asta, că deschidea fișete din alea mari cu acte nerezolvate. Eu simțeam că o să ajung să intru la Teatru. M-au făcut un fel de administrator și m-au trimis la București, ca să iau niște cecuri de numerar. După ce am intrat la actorie, mi-au zis că vor să mă mai țină, să fac mai puține lucruri, le-am mulțumit, dar am zis că nu”, a mai continuat Buzdugan care, din 2008, prezintă împreună cu Mihai Morar matinalul de la Radio Zu. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter