Daniel Buzdugan, vacanţă în Moldova. Vezi pozele!

De Unica.ro, pe

Daniel Buzdugan se numără printre vedetele fără „fiţe”, care îşi petrec vacanţele şi în România. Iată ce poze a postat Buzdugan pe pagina lui de Facebook.
Daniel Buzdugan îşi petrece vacanţa de vară în Moldova, unde vizitează obiectivele turistice cunoscute, dar şi pe cele mai puţin cunoscute.
Vedeta se bucură de liniştea mănăstirilor moldoveneşti şi până acum a vizitat mănăstirile Agapia şi Văratec, unde a remarcat „mirosul minunat de flori şi de busuioc„.
Revelaţia zilei: mănăstirile de maici au mai multe flori decât cele de călugări şi parcă la maici este totul mult mai organizat şi mai curat. Am dreptate?„, a mai scris Buzdugan pe pagina de Facebook.
De ce a plâns Daniel Buzdugan pe scenă, la Iaşi

Ajuns în judeţul Neamţ, Daniel a avut ocazia să viziteze şi Herghelia Dumbrava, de lângă Râgu Neamţ, unde a admirat cai din diverse rase, dar s-a arătat nemulţumit de faptul că locul nu este marcat cum se cuvine.
Dacă Ştefan cel Mare (desemnat cel mai mare român) ar fi fost maghiar cu siguranţă la herghelia din satul Dumbrava, de lângă Tg. Neamț ar fi existat o tablă, placă, monument, statuie ceva şi am fi ştiut că acolo au fost grajdurile Măriei sale, domnitorul moldovean, apărător al creştinătăţii!! Ruşine autorităţilor din judeţul Neamţ, ruşine ministerului turismului!!!!!! Turiştii care vin aici habar nu au de existenţa acestei herghelii„, a spus Buzdugan.
daniel buzdugan


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter