Daniel Buzdugan cheltuieşte o avere pe taxiuri. Vezi care e suma!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 11:48

Invitat la „Te pui cu blondele?”, Daniel Buzdugan a fost întrebat de o blondă cât cheltuieşte lunar pe drumurile cu taxiul. Iată ce a răspuns.
Întrebat de o blondă câţi bani cheltuieşte pe taxi, Daniel Buzdugan a mărturisit că în zece ani, de când merge cu taxiul, şi-ar fi putut cumpăra zeci de maşini. Prezentatorul matinalului de la Radio Zu nu a vrut să spună suma exactă pe care o cheltuieşte lunar, motiv pentru care Dan Negru l-a provocat şi l-a determinat să recunoască faptul că suma se ridică la peste 1500 de lei.
Ca să mai reducă din costuri, pentru că merge de aproximativ 3 ori pe zi cu taxiul, Daniel Buzdugan a povestit că mai foloseşte metoda în care împarte taxiul cu mai multe persoane, metodă descoperită pe un site specializat.
Tot la “Te pui cu blondele?”, Daniel Buzdugan a recunoscut că în trecut a fost  condus cu maşina acasă de una dintre blondele concurente.
De ce a plâns Daniel Buzdugan pe scenă, la Iaşi
Campionul divertismentului, Dan Negru, îi va avea ca invitaţi, miercuri, 7 august, de la orele 20:30, la Antena 1, la “Te pui cu blondele?” pe Daniel Buzdugan şi pe Lora, într-o ediţie inedită, condimentată cu mărturisiri incendiare. În războiul culturii generale, printre blondele aflate pe partea cealaltă a baricadei se numără Oana Lis, Loredana Chivu şi Sânziana Buruiană.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter