Ghiceşte vedeta: Cine e „bătrânica” ajutată de Buzdugan şi Morar

De Unica.ro, pe

„Am ajutat o bătrânică să traverseze… oceanul”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina lui de Facebook, alături de această poză. Cine să fie vedeta deghizată?
Cu un batic negru pe cap şi sprijinită de microfon, această vedetă este aproape de nerecunoscut. Totuşi, danii lui Daniel Buzdugan de pe Facebook şi-au dat seama imediat cine e „bătrânica” faimoasă.
Mădălina Ghenea şi Inna, în ipostaze haioase!
Este vorba de superba Mădălina Ghenea, românca ce face senzaţie de ceva vreme la Hollywood şi în Europa. Acum câteva săptămâni ea a fost invitata celor doi simpatici prezentatori la Radio Zu, unde a mers îmbrăcată într-o ie de 100 de ani, cumpărată din Bucovina, acolo unde şi-a petrecut Paştele.
madalina ghenea
Întrebată de Buzdugan şi Morar, Mădălina a mărturisit că cel mai frumos loc din lumea, după părerea ei, este Slatina, oraşul ei natal, pe care l-a părăsit la numai 15 ani pentru a se dedica unei cariere în modă.
Mădălina Ghenea a devenit faimoasă în toată lumea pentru relaţia cu unul din cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood, Gerard Butler. Din păcate, se pare că această relaţie a luat sfârşit.
Stil de vedetă: Învaţă să te îmbraci elegant şi sexy ca Mădălina Ghenea!
madalina ghenea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter