Mesajul viral al lui Daniel Buzdugan, în preajma sărbătorilor: „Nu noi ne furăm bucuria Crăciunului?”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 14:34

O postare pe Facebook a realizatorului radio Daniel Buzdugan a devenit virală pe internet, după ce actorul și-a exprimat părerea cu privire la modul în care s-au transformat sărbătorile de iarnă în ultimii ani.

Într-un mesaj publicat pe pagina personală, Daniel Buzdugan se declară revoltat față de cei care sunt de părere că în ultima perioadă sărbătorile de iarnă nu mai sunt așa cum erau odinioară. Prezentatorul matinalului de la Radio Zu consideră că tot oamenii sunt cei responasbili pentru această transformare.

Daniel Buzdugan, mesaj viral pe Facebook: „Crăciunul nu este numai despre Moș Crăciun”

Mesajul matinalului de la Radio Zu a strâns în doar câteva ore peste 12.000 de like-uri, 800 de distribuiri și alte sute de comentarii.

Citește și:  Cum a slăbit Daniel Buzdugan fără o dietă strictă. „Am dat jos cinci kilograme”

„Nu mai spuneți, vă rog: ‘nu mai sunt sărbătorile cum erau altădată’. Păi oare nu noi ne furăm bucuria Crăciunului? Asta se întâmplă pentru că ne-am îndepărtat de la adevăratul sens al Crăciunului!

Crăciunul nu este numai despre Moș Crăciun și oferte… Crăciunul este despre Nașterea Fiului lui Dumnezeu, iar asta schimbă total atitudinea sufletească în raport cu sărbătorea Crăciunului, altfel vom fi prea nervoși, prea dezamăgiți și prea stresați ca să ne mai bucurăm de încă un Crăciun…

La mulți dintre noi apare și expresia ,,sunt mai obosit după Crăciunul ăsta decât înainte”. Adevărat, pentru că un Crăciun fără o lipsă de trăire în spiritual, în comuniune cu familia dar și cu cei din jur, așa cum ne-a invitat Hristos, nu ne dă energie ci ne consumă energie!”, a scris Daniel Buzdugan pe Facebook.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Daniel Buzdugan s-a născut pe 23 septembrie 1974, la Iași. Este actor, prezentator TV și realizator de programe radio. Este căsătorit și are doi copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter