Britney Spears refuză $10 milioane pentru ca… vrea 20!

De Adina Radu, pe

Britney Spears a refuzat oferta de 10 milioane de dolari din partea „X Factor” pentru a face parte din juriul emisiunii. Vezi care sunt motivele!
În cursul aceste săptămâni Britney a trebuit să se gândească la oferta celor de la X Factor pentru a face parte din juriul noului sezon al emisiunii ce va începe în toamnă. După deliberări, artista a refuzat cele 10 milioane de dolari şi a decis să ia în considerare o altă ofertă: să devină artist rezident al unui hotel din Las Vegas.
Fox are nevoie disperată de câteva nume sonore pentru noul sezon al emisiunii lui Simon Cowell, mai ales acum, când NBC are propriu concurs de acest gen, „The Voice”, care este un concurent redutabil pentru rating.
În condiţiile date, Britney a forţat nota si a cerut 20 de milioane de dolari iar cei de la FOX încă nu au luat o decizie deşi suma este destul de mare. NBC pe de altă parte a plătit în jur de 10 miloane de dolari Christinei Aguilera pentru a face parte în continuare din juriu la noul sezon „The Voice”.
Emisiunea „X Factor” este în acest moment în faza de înregistrare a audiţiilor şi va avea nevoie de juriu abia la sfârşitul lunii mai, dar până atunci trebuie să găsească acele nume celebre care să îi atragă pe cei dispuşi să investească în publicitatea prezentată în timpul emisiunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter