Bogdan Vlădău lansează noul single „Time to move”

După aproape un an de zile, Vlădău a reușit să scoată pe piață melodia „Time to move”, la care a lucrat alături de mai multe nume mari din industrie.
O dată cu cel mai recent single al său, „Time to move”, Bogdan Vlădău a devenit un tip profund și plin de mister. După aproape un an de zile, Vlădău a reușit să scoată pe piață melodia „Time to move”, la care a lucrat alături de Paul Coman, Dan Tărnăuceanu, Mădălin Costel Boerescu, Muneer Al Obeidli, Dr.Slim şi Thomas, deci este un mix româno-arabo-nigeriano-german.
„Piesa a suferit nenumărate schimbări, ea fiind concepută ca o melodie ce avea nevoie de o parte mai mișcă. Inițial ne-am încăpățânat să o scoatem fără rap dar nu suna cum am fi dorit. Am încercat mai multe variante cu Dr. Slim inițial, apoi cu JJ și într-un final am rămas la o variantă nouă scrisă de Dr.Slim.
Bogdan Vlădău lansează noul single "Time to move"
Piesa se numea „C’mon”, așa cum spune și refrenul dar am ajuns la „Time to move”, titlu care lasă un mesaj mai profund…Sper că publicul să înțeleagă ceva din acest mesaj subliminal”, a povestit Bogdan Vlădău în cadrul emisiunii radio, „Zone FM”, a creatoarei de modă Mihaela Drafta.


Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter