Connect-R, colaborare surprinzătoare. Ascultă primul single realizat de artist pentru trupa Ghetto Gang

Ultimul update Vineri, 07 octombrie 2022, 17:28

Talentul, munca și respectul pentru muzică îl fac pe Connect-R un artist de neoprit. Chiar dacă timpul cântărețului e clar unul limitat, având în vedere multitudinea proiectelor în care este implicat, Connect-R i-a “adoptat” pe băieții de la Ghetto Gang, lucrând cu și pentru ei la un single numai bun de pus pe repeat.

Astfel, Toto, Imre, Belea & Connect-R au lansat “Porsche Cayenne”, o piesă compusă melodic de hip-hoper și Imre, cu textul gândit de Ghetto Gang.

Împreună au filmat și un videoclip original, regizat de Cristi Român, în care apare că invitat special Connect-R.
Videoclipul nu numai că prezintă imagini din cartierul Ferentari, dar îi arătă pe soliști printre blocurile gri sau printre mașini virtuale scumpe îmbrăcăți la patru ace sau în ținute sport.

Cei trei puști sunt prieteni foarte buni și au început să facă treaba după ce Toto l-a cunoscut pe Connect R atunci când a participat la emisiunea concurs “Next Star”.

“Suntem muncitori și ne place să facem muzică. Avem planuri multe și sperăm să le punem în aplicare. Muncim cu drag și spor că visele noastre să devină realitate și nu sunt doar vorbe. Puțini știu că și noi am apărut în videoclipul piesei Rita, așa că și Connect R apare în ale noaste”, ne-au spus cei trei băieți pe numele lor adevărate Toto – Horvad Ilie Gabriel, Belea aka Marin George Antonio și Imre Alin Florentin.

Connect-R, colaborare surprinzătoare. Ascultă primul single realizat de artist pentru trupa Ghetto Gang

La rândul lui, Connect-R – Ștefan Relu Mihalache a povestit că ține foarte mult la cei trei. “Cei trei băieți de la Ghetto Gang sunt niște copii și pe care i-am adoptat, ca să spun așa, cu totul. Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copii mei. În afară de faptul că i-am ales după niște criterii care țin de talent, sunt niște copii extraordinari. Îmi lipsesc când plec în concerte și eu lor, am observat lucrul ăsta. Am pregătit cu ei primul single și video oficial, care se numește “Porsche Cayenne” și în paralel pregătesc un filmuleț de prezentare cu ei, pentru că au niște povești extraordinare. Vin din familii, dacă spun modeste, aș da-o în lux deja, mai mult decât modeste”, mărturisește Connect-R.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter