Artista Anca Pop a murit într-un accident de mașină

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 18 decembrie 2018, 10:53
Artista Anca Pop a murit într-un accident de mașină. Vestea a venit ca un trăznet în lumea artistică, mai ales că Anca Pop avea doar 34 de ani. 

Anca Pop, pe numele de scenă „Shamanca”, este cunoscută publicului grație colaborării de excepție pe care a avut-o cu Goran Bregovici și nu numai. Conform Observator.tv, Anca Pop a pierdut controlul mașinii din cauze neștiute și a sărit în Dunăre. Scafandrii i-au găsit corpul în mașină și au anunțat decesul. Sora sa o dăduse dispărută încă de duminică.

Ultima fotografie pe care artista Anca Pop a postat-o pe Instagram le-a trezit fiori fanilor. Aceasta s-a pozat întocmai pe malul Dunării, pe data de 15 noiembrie, cu spatele către camera foto și cu fața către fluviul în care și-a găsit sfârșitul. De altfel, aceasta nu este singura fotografie făcută de artistă pe malul Dunării, dovadă că era foarte atrasă și atașată de aceste locuri.

 

View this post on Instagram

 

Dunare

A post shared by Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic) on

Anca Pop s-a născut pe 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă. Primul album din cariera sa muzicală l-a lansat pe 12 iulie 2017 în Japonia. Acesta include piese precum „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. În 2008, Anca Pop a colaborat cu Goran Bregovici pe albumul Champagne for Gypsies, pentru care a scris două dintre piese. La data de 27 iulie 2015, a lansat o altă versiune al videoclipului piesei „Free Love”, exclusiv pentru revista Playboy și totodată a apărut pe coperta revistei respective în numărul lunilor iulie-august, relatează Libertatea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter