Antonio Banderas, în rolul lui Fidel Castro

De Nicoleta Galeteanu, pe

După ce a asigurat vocea „Motanului Încălţat” şi a intrepretat rolul unui doctor plastician în filmul ” La piel que habito”, Antonio Banderas va intra în pielea dictatorului comunist al Cubei, Fidel Castro.
Simpaticul actor hispanic se află încă în negocieri cu producătorii, mai exact cu fiica lui Fidel Castro, Alina Fernandez, care l-a şi propus pe acesta în rolul tatălui său.

„Am fost un mare fan al lui Antonio mulţi ani şi mi-ar plăcea să îl văd în rolul tatălui meu. Cred că deţine o fenomenală carismă şi că are curajul necesar să joace rolul acesta perfect. Sunt foarte emoţionată şi de simplul fapt că se gândeşte la propunerea mea”, a declarat aceasta emoţionată, potrivit The Press Association.

Filmul se va numi chiar „Castro’s Daughter/ Fiica lui Castro” şi spune acesteia începând cu anii ’90, când fuge din Cuba respingând regimul impus de tatăl său.

Fiica înstrăinată a dictatorului va ajunge în SUA, unde se va da drept turistă spaniolă. Alina Fernandez, fiica lui Fidel Castro şi a lui Naty Revuelta, o personalitate cunoscută la acea vreme, căsătorită înainte cu un doctor.

Alina Fernandez a rămas în SUA unde a studiat medicina şi relaţiile internaţionale, lucrând apoi pentru scurt timp în departamentul de Relaţii Publice al Teatrului Naţional din Cuba.

Filmul va fi regizat de Michael Radford şi filmat în Puerto Rico.

Fidel Castro, pe numele său complet Fidel Alejandro Castro Ruz, a fost un revoluţionar care a participat la răsturnarea dictaturii lui Fulgencio Batista şi transformarea Cubei în primul stat comunist din emisfera de vest.

Este premier până în 1976, când a devenit preşedintele Consiliului Statului şi Consiliului Miniştrilor. Fidel Castro Ruz a fost prim-secretar al Partidului Comunist Cubanez (PCC) de la formarea sa în 1965, potrivit Wikipedia.
Astăzi, fratele său Raúl este succesorul lui Fidel Castro, preşedinte al Cubei din 2008.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter