Anastasia Lazariuc a vorbit pentru prima oară despre dramele din viaţa ei

De Diana Zagrean, pe

A fost întotdeauna genul de femeie care a vrut să ţină departe de ochii lumii problemele din viaţa ei, însă cu puţin înainte de aniversarea sa, Anastasia Lazariuc a acceptat să vorbească pentru prima oară despre dramele din viaţa ei, ieri după-amiază, la Acces Direct.
Ne-a obişnuit cu o imagine perfectă, cu o prezenţă discretă şi mereu strălucitoare, însă cei care o privesc mai atent descoperă o umbră de tristeţe pe chipul ei.
Anastasia Lazariuc are o poveste de viaţă cutremurătoare. Cu o zi înainte de a-şi sărbători ziua de naştere, Anastasia a acceptat să vorbească pentru prima oară despre dramele din viaţa ei, în emisiunea Simonei Gherghe. Două lovituri puternice a primit îndrăgita artistă de la viaţă: la 14 ani şi-a pierdut tatăl, pentru ca după încă 13 ani, fratele său mai mare şi singura sa persoană de încredere, Tudor, să fie ucis.
Deşi a fost dintotdeauna genul de femeie care a vrut să ţină departe de ochii lumii viaţa ei intimă, Anastasia şi-a deschis sufletul în premieră ieri, la Acces Direct.

Cu nouă ediţie inedită Acces Direct, Simona Gherghe îi aşteaptă pe telespectatori şi astăzi, prezentând situaţia extrem de dificilă prin care tocmai a trecut Anamaria Prodam, impresara fiind la un pas de a fi linşată de suporterii U Cluj.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter