Anastasia Cecati, actrița din „Las Fierbinți” a murit. Artista a fost omorâtă chiar de soțul său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 20 februarie 2018, 15:58
Anastasia Cecati, cunoscută sub pseudonimul Anastasia Cia, a murit luni, 19 februarie, în apartamentul conjugal din Chișinău.

Tânăra, în vârstă de doar 31 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de către soțul său care apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 7 al clădirii.

Anastasia Cecati a fost omorâtă de soțul său

Anastasia Cia a fost omorâtă de soțul său într-un mod oribil, acesta i-a tăiat gâtul cu un cuțit și apoi s-a sinucis. Tânăra tocmai devenise mămică și a lăsat în urmă un bebeluș de doar 3 săptămâni.

După ce a fost găsit cadavrul bărbatului, în vârstă de 34 de ani, s-a descoperit apartamentul de la fereastra căruia se aruncase, iar înauntru se afla într-o baltă de sânge corpul tinerei mame. Într-o altă cameră se afla bebelușul de numai 20 de zile, care a fost dus la un spital din Chișinău. Potrivit anchetatorilor, soțul criminal a dat un telefon înainte de a se sinucide. După ce și-a dat seama de gravitatea faptei sale, el și-a sunat nașul pe care l-a rugat să aibă grijă de copilul lui, apoi s-a aruncat de la geam.

Bărbatul, pe care Anastasia Cecati îl cunoscuse în Dubai, era stomatolog și avea un cabinet în Chișinău. El era la a doua căsătorie. Își părăsise prima soție de dragul Anastasiei, dar apoi relația lor s-a deteriorat și nici nașterea copilului nu a mai reușit să-i apropie.

Nimeni nu își poate explica ce l-a împins la un asemenea gest. Vecinii au auzit țipete, semn că cei doi se certau, însă nu au sunat la poliție. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Anastasia Cecati a pozat sexy

Anastasia Cia era cunoscută și apreciată grație frumuseții sale pe care și-a expus-o cu mândrie în reviste de renume internațional, celebritatea absolută obținând-o în urma apariției pe coperta Maxim, Playboy și GQ. Este originară din Chișinău, însă de ceve vreme se mutase în Dubai unde lucra la mai multe proiecte de televiziune și se pregătea să-și laseze un album de muzică.

anastasia cecati

Anastasia Cecati a jucat în „Las Fierbinți”

Anastasia Cia a intrat în lumea modei încă de la 16 ani, atunci când a apărut și pentru prima oară pe coperta unei reviste. Ulterior a venit în România pentru un rol episodic în serialul de comedie Las Fierbinți și a câștigat locul doi la concursul de frumusețe Euro Sexy. Totodată, Anastasia a cochetat cu muzica și a apărut în clipul „Crash and Burn”al renumitului DJ Basshunter.

model anastasia cia a murit

Anastasia era pasionată de călătorii, yoga și sport și de curând își lansase o colecție de rochii de seară.

Anastasia Cia

Anastasia Cecati era prietenă cu Ramona Gabor

Anastasia Cecati era prietenă cu Ramona Gabor care, impresionată și profund afectată de moartea acesteia, a scris un mesaj de adio emoționant pe pagina sa de Facebook și și-a făcut bagajele pentru a se întoarce în România: „Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, – a scris Ramona Gabor pe Facebook.

Citește și – Mihaela Rădulescu mai vrea un copil, însă nu și Felix Baumgartner. Care este motivul

Citește și – Jennifer Aniston divorțează de Justin Theroux după doar doi ani de căsnicie

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter