Alina Pușcaș a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 03 aprilie 2019, 13:12
Alina Pușcaș este însărcinată pentru a treia oară și urmează să nască în luna august a acestui an. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a dezvăluit ce sex va avea bebelușul.

Alina Pușcaș, în vârstă de 33 de ani, a devenit mamă pentru prima oară în 2015, atunci când a adus pe lume un băiețel, Alexandru. În 2017 s-a căsătorit cu logodnicul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și a devenit, din nou, mămică, născând o fetiță pe nume Melissa Antonia, iar acum familia se va mări… tot cu o fetiță: „Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit… Este fetiță! E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Și-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu știm ce nume are, de-asta i-am zis doar „fata”.  Nu am nume, aștept propuneri… A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, – a declarat Alina Pușcaș la Observator.

Alina Puscas si familia

Alina Pușcaș a povestit de curând că sarcina a fost absolut neplanificată și i-a luat prin surpindere pe toți având în vedere că vedeta de televiziune lua anticoncepționale în aceea perioadă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter