Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital. Care este starea lui de sănătate

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 11 decembrie 2017, 10:22
Alexandru Arșinel a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București, după ce a acuzat dureri toracice.

„L-am avut pe Alexandru Arşinel cu o durere toracică nespecifică. Acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac. L-am transportat în condiţii de siguranţă la Spitalul Universitar”, a declarat Alis Grasu, șeful Serviciului de Ambulanță București – Ilfov pentru Mediafax.

După ce a fost ținut sub supraveghere, starea de sănătate a actorului în vârstă de 78 de ani este bună, iar medicii i-au permis să plece acasă.

„Sunt mai bine. Mi-am luar rămas-bun de la copii, că au venit să mă vadă. Sunt acasă, da, nu mai sunt în spital. Am avut două – trei săptămâni foarte grele, periadă grea care nu putea să nu lase urme”, a declarat Alexandru Arșinel pentru wowbiz.ro.

În 2016, îndrăgitul actor a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale la coloană, iar în vara anului 2013 a suferit un transplant la rinichi.

În prezent, Alexandru Arşinel este profund afectat de pierderea prietenei şi partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit pe 23 noiembrie în urma unui AVC.

Actorul a urcat ultima oară pe scenă vineri, 8 decembrie, când a jucat alături de Luminiţa Anghel şi Monica Anghel într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, instituţie al cărui director este. De asemenea, în perioada 29 noiembrie – 4 decembrie, Arșinel a participat la un turneu în Spania.

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter