Al Bano divorțează și se retrage din muzică. Care este motivul deciziei radicale

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 19 februarie 2018, 14:33
Al Bano, celebrul cântăreț italian, a decis să pună punct căsătoriei cu prezentatoarea Loredana Lecciso, după o căsnicie de 18 ani.

Al Bano Carrisi, în vârstă de 74 de ani, şi Loredana Lecciso, 45 de ani, au împreună doi copii, o fată de 17 ani și un băiat de 16 ani, iar presa italiană susține că motivul divorțului este întocmai gelozia pe care actuala sa soție continuă să o resimtă pentru fosta sa soție, Romina Power, cea  care, de altfel, a continuat să-i fie aproape și după divorț, atât pe scenă, cât și în viața reală. Ne amintim că Al Bano și Romina Power au fost unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de artiști din muzică, cei doi continuând și astăzi să aibă concerte și să plece în turnee împreună. Împreună, Al Bano și Romina, au avut patru copii, trei fete și un băiat, însă, din păcate, prima lor fiică a dispărut fără urme și a fost declarată moartă oficial, ulterior, în anul 2014, la 20 de ani de la dispariţie.

Al Bano si Loredana Lecciso

Al Bano și soția sa, Loredana Lecciso

Totodată, Al Bano a anunțat că la sfârșitul anului 2018 se va retrage din muzică, artistul suferind deja două preinfarcturi și fiind îngrijorat pentru starea sa de sănătate: „Am dedicat mulţi ani artistului Al Bano, iar acum mă voi dedica omului Al Bano. Voi cânta sub duş, pasiunea nu se va stinge, voi cânta la chitară în camera mea. Este necesar să iau o pauză de reflecţie” – a declarat Al Bano.

Citește și – Divorțuri celebre în 2017. Ce cupluri și-au spus “Adio”

Citește și – Solistul Carla’s Dreams a divorțat în mare secret

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter