Adelina Pestrițu a aflat sexul bebelușului

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 08 martie 2018, 16:16
Adelina Pestrițu a ales ziua de 8 Martie pentru a le da fanilor o veste minunată și mult așteptată. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit tuturor ce sex are bebelușul său.

Adelina Pestrițu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Virgil Steblea, iar în curând vor deveni părinți. Vedeta este însărcinată în 18 săptămâni și va aduce pe lume o fetiță. Totodată, aceasta și-a asigurat prietenii virtuali că sarcina decurge bine și drept dovadă a postat și ecografia făcută.

Adelina pestritu va avea fetita

Într-o zi dedicată femeilor şi mai ales celor care sunt şi mămici, am ales să împărtăşim cu voi minunata veste că bebeluşul pe care îl aşteptăm este o fetiţă. Micuţa este foarte cuminte şi totul decurge perfect! Aşteptăm cu nerăbdare să o strângem în braţe. Vă mulţumim pentru toate gandurile bune de pana acum!” – a transmis Adelina Pestrițu

Adelina și iubitul său așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor și drept dovadă se pregătesc pentru fiecare pas. După cum se poate observa din imagine, Adelina și-a adaptat și garderoba pentru „Prințesa care este pe drum și căreia încă nu i-au dezvăluit numele.

Citește și – Adelina Pestrițu a făcut marele anunț: se mărită cu Virgil Șteblea

Citește și – Exclusiv. Adelina Pestrițu dezvăluie secretul tenului său impecabil. Este vorba de o mască naturală

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter