Adela Popescu este însărcinată pentru a doua oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 26 iunie 2018, 13:24
Adela Popescu este însărcinată pentru a doua oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de viitoarea mămică în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Vorbește lumea, la Pro Tv.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a doua oară, iar micuțul Alexandru, în vârstă de 2 ani, va avea un frățior: „Dragii mei, de ceva vreme încerc să îmi fac curaj. Este foarte important ceea ce încerc eu să spun. Cove, sunt însărcinată! (…) Este băieţel, am trecut de primul trimestru, totul este bine!” – a transmis Adela Popescu.

Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu a ales un moment special pentru a da vestea celor dragi, chiar de ziua lui Alexandru. Întreaga familie a purtat tricouri înscripționate care sugerau trăirile lor în legătură cu vestea cea mare: Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră.” – a declarat Adela Popescu.

Citește și – Ozana Barabancea, la un pas să-și piardă fiica

Citește și – Monica Tatoiu, despre greșelile adolescenței: “Am plecat cu bărbați care nu erau de teapa mea”

Sursă foto: Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter