Peste 7000 de vizitatori la cea de-a opta ediție a Expo Ideal Mariaj

De Unica.ro, pe

Sute de rochii vândute, prezentări de modă, momente inedite și concerte susținute de Elena Gheorghe, Ștefan Stan și mulți alți artiști. Cei peste 7000 de vizitatori au avut parte de trei zile deosebite, la cel mai important târg anual de nunți din Capitală, Expo Ideal Mariaj, care a avut loc în perioada 15 – 17 februarie 2013, la Palatul Parlamentului.
Ajuns la cea de-a opta ediție, Expo Ideal Mariaj – singurul târg de nunți din România acreditat de ARCIN (Asociația Română a Companiilor din Industria Nunților) – s-a desfășurat, anul acesta, în premieră, într-o locație cu totul inedită. Timp de trei zile, Palatul Parlamentului a fost gazda tuturor îndrăgostiților care se pregătesc să facă pasul spre căsătorie și care își doresc, desigur, ca nunta lor să fie magică, memorabilă, unică. Vremea mohorâtă nu i-a împiedicat nici pe bucureșteni, dar nici pe cei din provincie să fie prezenți la Expo Ideal Mariaj. Peste 7000 de vizitatori, veniți din întreaga țară, au avut ocazia să descopere cele mai proaspete colecţii vestimentare, pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la cei peste 100 de specialişti prezenţi la târg, au aflat idei originale şi soluţii complete pentru organizarea celui mai important eveniment din viaţa lor. În plus, conform tradiţiei, la Expo Ideal Mariaj au existat oferte promoţionale şi mari reduceri pentru vizitatori.
Aşa cum şi-au obişnuit publicul, organizatorii evenimentului, Ideal Mariaj, au pregătit şi de această dată cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă, aparţinând designerilor români şi internaţionali. Succesul a fost pe măsură: câteva sute de rochii au fost deja frumos împachetate și pregătite pentru viitoarele mirese, care au plecat de la târg cu zâmbetul pe buze, căci și-au găsit rochia perfectă în care vor spune „Da”. Au fost prezentate, de asemenea, și piese unice, absolut spectaculoase, cum ar fi rochia cu fir de aur şi diamante, creaţie exclusivă pentru Expo Ideal Mariaj – realizată de casa Marithe – piesă cu o valoare de peste 50.000 lei.
Mirii nu au fost nici ei neglijați, expozanţii aşteptându-i cu zeci de oferte în materie de costume şi accesorii masculine. Printre cele mai importante branduri prezente la târg s-au numărat Ego Men’s Fashion Concept, Alexandru Ciucu și Mihai Albu, care au pus la dispoziția viitorilor miri ținute gata să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. Nanette și Natalia Vasiliev și-au prezentat cele mai noi și mai frumoase creatii pentru mirese, iar reprezentanții Ambasad’Or, locație obișnuită să găzduiască evenimente importante pentru personalități autohtone, au venit de asemenea cu ofertele lor irezistibile.
De la Expo Ideal Mariaj nu au lipsit bijuteriile, demonstraţiile de machiaj şi coafură, prezentările de modă, invitaţiile şi mărturiile, aranjamentele florale, casele de producţie audio, foto şi video, companiile de închirieri de limuzine, furnizorii de locaţii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru a organiza o nuntă de neuitat.
Andreea Marin, premiată pentru implicare socială
Invitată specială la Expo Ideal Mariaj a fost președintele fundaței Prețuiește Viața, Andreea Marin, care a onorat evenimentul cu prezența, fiind o apariție ce a captat atenția tuturor. Vedeta de televiziune a primit, din partea organizatorilor Expo Ideal Mariaj, un trofeu de excelență pentru activitatea sa socială, desfășurată prin intermediul proiectului său Școala Mamelor.
O altă apariție inedită a fost Oana Roman, care a îmbrăcat pentru prima oară în viață o rochie de mireasă. Prezentatoarea emisiunii „Drept la țintă” de la Kanal D a purtat o creație Nanette, realizată special pentru ea. Tot o premieră a fost și defilarea unora dintre burlacii politicii și showbiz-ului autohton. Andrei Tinu, Cezar Tănase, Daniel Robu și Vasile Calofir au fost modele pentru o seară, purtând ținute de la Ego Men`s Fashion Concept. În prealabil, publicul a fost cucerit de un spectacol de acrobații puse în scenă cu sprijinul Circului de Stat din București.
Sâmbătă, în a doua zi de târg, vedetele Kanal D Andreea Mantea și Gabriel Coveșeanu (Cove) au oficiat căsătorii valabile 24 de ore, oferindu-le astfel ocazia unui mariaj de probă cuplurilor care nu erau încă hotărâte să meargă la altar. Un alt moment savurat de public a fost prezentarea de modă Kidsplaza în care modele au fost copiii unor persoane publice. Astfel, au urcat pe podium, pentru prima dată: fiica lui Mădălin Ionescu; fetița Denisei Nechifor și a lui Adrian Cristea; fiica lui Codrin Ștefănescu; fetița lui Eniko Georgescu; fetița Mariei Simion (Wonder Lolita) si fetița lui Christian Sabbach.
În plus, pe parcursul celor trei zile de târg, organizatorii le-au oferit vizitatorilor o mulţime de lucruri inedite: rochia din flori naturale, caleaşca din gheaţă și concerte susținute de Elena Gheorghe sau Ştefan Stan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter