Anamaria Prodan dezvăluie secretul căsniciei perfecte

De Mădălina Manole, pe
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți din 2008 și au parte de o căsnicie perfectă. Cei doi nu au apărut niciodată în public cu scandaluri, ba din contră s-au sprijinit și s-au susținut tot timpul în decizii și acțiuni.

Anamaria Prodan pare că a descoperit rețeta mariajului ideal sau cel puțin asta ne lasă să înțelegem din mesajul publicat pe rețelele de socializare în care dezvăluie câteva din ingredientele unei relații longevive și solide: „Noapte perfectă. Meriți să fii iubită, doar pentru faptul că te-ai născut pe această planetă frumoasă. Meriți să fii iubită la infinit. Meriți să fii iubită de bărbatul care știe cum să te iubească la nebunie. Bărbatul care te privește de parcă ești a opta minune a lumii. De parcă toate sunt magie și poveste, când ești alături de el. Bărbatul care iubește întâlnirile cu tine lângă șemineu, îmbrăcați, însă împletindu-vă nu doar trupurile, ci și sufletul. Iar cel mai important lucru în această noapte – sunt discuțiile voastre de suflet”, – a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan.

Anamaria și Laurențiu Reghecampf au împreună un băiețel care-i poartă numele tatălui, alintat Bebeto de către familie, în vârstă de 9 ani. Pe de altă parte, Reghe mai are un băiat din prima căsnicie pe nume Luca, în vârstă de 17 ani, iar Anamaria este mama a două fete, Rebecca, de 18 ani, și Sarah, de 16 ani, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

Citește și – Mara Bănică a dezvăluit dieta cu care a slăbit 15 kilograme

Citește și – Lidia Buble elucidează misterul căsătoriei cu Răzvan Simion

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter