Horia Brenciu, dezvăluiri din mariajul cu Alice Dumitrescu: „Când eu ţip, ea ţipă şi mai tare”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 27 iulie 2018, 12:49
Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi se mândresc cu o familie frumoasă și niciodată nu au ieșit în evidență într-o manieră negativă.

Horia Brenciu, 45 de ani, și Alice Dumitrescu, 50 de ani, se cunosc din anul 1995, însă abia în 2014 s-au căsătorit și au împreună o fetiță pe nume Mina, în vârstă de 6 ani, și un băiețel adoptat, pe nume Toma, de 4 ani. Alice mai are două fete din două relații anterioare: pe Andreea, 25 de ani, și pe Maria, 16 ani. Dar care să fie secretul mariajului de durată al celor doi? Ei bine, Horia a dezvăluit rețeta: „Când nevastă-mea ţipă, eu tac. Când eu ţip, ea ţipă şi mai tare. Pe scurt, sinceritate dezarmantă, combinată cu mici certuri urmate de îmbrăţişări de neuitat”, – a mărturisit Horia Brenciu pentru click.ro.

Horia Brenciu si familia sa

Totodată, Horia Brenciu a povestit cum arată o zi din viața de familie: „La ora 6 sună ceasul nevesti-mii. Ea ne dă deşteptarea. Şi, pentru că de dimineaţă copiii manifestă 96% din energia pe care o au, trebuie să participăm împreună la pregătirea pentru grădiniţă. Slavă Domnului, Maria se îmbracă singură! Toate acestea se întâmplă în timp ce pisicile noastre fac slalom printre noi. Copiii pleacă la grădiniţă şi la şcoală, iar eu la studio. Mă întâlnesc cu mulţi oameni, cânt, compun sau repet împreună cu orchestra mea. Ciugulesc pe unde apuc şi la ora 20.00 ne întâlnim cu toţii acasă. Ne uităm pentru a 26-a oară la „Rapunzel’, pentru a 54-a oară la Regatul de gheaţă sau pentru a 34-a oară la Neînfricata. După aceea, inundăm casa când facem baie în cadă, iar la ora 21.30 se dă stingerea pentru toţi copiii. De atunci şi până la 12 sau 1 noaptea, eu împreună cu soţia mea punem soarta lumii în ordine”, – a dezvăluit cu umor Horia Brenciu pentru sursa citată.

Citește și – Diana Munteanu dezvăluie secretul siluetei sale: „Nu am intervenit chirurgical nicăieri”

Citește și – Andra i-a scris o scrisoare emoționantă fetiței sale: “Să o citeşti când vei creşte mare”

Sursă foto: Libertatea, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter