3.000 de rochii de mireasă te aşteaptă pe TINE!

De Unica.ro, pe

Expo Ideal Mariaj Palatul Parlamentului îţi pregăteşte o surpriză de proporţii anul acesta – peste 3.000 de rochii de mireasă îşi aşteaptă aleasa!
In plus, doar aici vei gasi toti partenerii ARCIN (Asociatia Romana a Companiilor din Industria Nuntilor), pe scurt cele mai importante nume din domeniu se vor reuni in perioada 15-17 februarie 2013 pentru a te ajuta sa iti planifici nunta.

Asta inseamna ca in doar trei zile poti sa iti organizezi nunta in cele mai mici detalii de la florile pe care le vei folosi pentru decorarea salii si pana la butoniere pentru mire sau cercei pentru nasa.

Daca nu ai timp de pregatiri, agentiile de organizare de evenimente te asteapta cu bratele deschise si cu reduceri substantiale de pret. Dealtfel, la Expo Ideal Mariaj poti gasi orice – de la cele mai scumpe trenduri (rochii de mireasa cu fir de aur si diamante), pana la mari reduceri de pret.

Ca in fiecare an, vei afla aici cele mai noi trenduri, dar si cele mai inedite moduri de a-ti impresiona invitatii . Ce ai spune de o rochie de mireasa din flori sau de invitatii cu totul deosebite?

In cele trei zile de expozitie vei putea asculta cele mai in voga voci, totul live pentru a fi sigura ca prestatia lor la nunta ta va fi ireprosabila. Ce mai, pe scurt ai tot ce iti trebuie intr-o singura locatie!

Nu ai nevoie decat de o agenda in care sa bifezi tot ceea ce ai remarcat la Expo Ideal Mariaj – rochie de mireasa, costum de mire, destinatie a lunii de miere si restul detaliilor. De toate ne ocupam noi! Doar de asta am grupat la Palatul Parlamentului cele mai mari nume de pe piata, dar si cele mai indicate persoane pentru a pregati o nunta de vis.

La Expo Ideal Mariaj nu vei gasi doar cele mai mari reduceri de pe piata, dar si cele mai inedite rochii de mireasa si cele mai originale idei pentru nunta ta.

Nu uita, Expo Ideal Mariaj – Palatul Parlamentului 15-17 februarie 2013! Te asteptam!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter