Un vlogger s-a prefăcut că are coronavirus și a creat isterie în metrou – câți ani de închisoare îl așteaptă

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 11:28
Vloggerul Karomat Dzhaborov din Rusia a căutat să facă o farsă cu coronavirus pentru a-și crește popularitea în online, dar nu a ieșit așa cum a plănuit.

Tânărul și-a pus o mască medicală pe față și s-a urcat într-un metrou care circulă pe una dintre cele mai circulate magistrale din Moscova. La puțin timp după, el a căzut brusc pe podea și a început să se zbată, ca și cum ar fi avut convulsii. Călătorii, care inițial au căutat să îl ajute să se ridice, s-au speriat și au început să strige: „Coronavirus!”. La următoarea stație, călătorii au părăsit panicați metroul.

Haosul creat a fost filmat, iar imaginile publicate online. După ce polițiștii au văzut filmările, l-au arestat pe vlogger pentru tulburarea ordinii publice și declanșarea panicii. Doi dintre complicii lui la farsă au fost, de asemenea, reținuți de polițiști. Dzhaborov riscă acum amenzi grave și până la cinci ani de închisoare.

Avocatul vloggerului a explicat că acesta din urmă nu s-a așteptat ca filmulețul să aibă consecințe atât de grave, dar și că intențiile sale nu au fost unele rele, după cum arată Digi 24. „Scopul a fost de a atrage atenţia publicului asupra lipsei măştilor sanitare şi asupra problemei coronavirusului”, a spus avocatul tânărului.

Foto – Russia Today

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter