Ucraineanca Yulia Chernitskaya, plăcut surprinsă de români! „Am crezut că sunt lacomi”

De Unica.ro, pe

Antrenoarea de fitness Yulia Chernitskaya s-a refugiat în România în urma invaziei rusești din Ucraina. Ajunsă în țara noastră cu preconcepția că românii sunt „vicleni” și „lacomi”, creatoarea de conținut online a fost plăcut surprinsă.

Yulia Chernitskaya, care este mama a patru copii, obișnuia să locuiască în Odessa, orașul său natal, unde avea o viață liniștită și de unde își derula activitatea în mediul online. Tânăra este recunoscută în lumea fitness-ului din Ucraina.

Ucraineanca Yulia Chernitskaya, plăcut surprinsă de români! „Am crezut că sunt lacomi”

Înfricoșată de situația din propria țară, Yulia a venit în România, unde a devenit cunoscută prin prisma postărilor de pe Facebook. Antrenoarea de fitness a obținut notorietate după ce a dezvăluit în mediul online că un vârstnic i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie din Moieciu.

După o lună petrecută în România, Yulia Chernitskaya și-a schimbat radical opinia despre români și România.

„Să fiu sinceră, mi s-a spus că românii sunt vicleni, că sunt genul de oameni care încearcă mereu să obțină un profit din orice și că sunt lacomi. Totuși, după o lună petrecută aici, am ajuns să pun la îndoială toate aceste prejudecăți”, a declarat sportiva pentru Fanatik.

Sportiva a ținut să clarifice că nu se află în România în tranzit, ci că va locui aici până când războiul va lua sfârșit.

„Am văzut ce a scris presa, că mă aflu în România doar în tranzit. Este o minciună flagrantă”, a mai declarat Yulia Chernitskaya.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce i-a spus ministrul-adjunct al Apărării din Rusia unui soldat care și-a pierdut piciorul în Ucraina

Președintele Volodimir Zelenski: Rusia blochează ajutorul umanitar în Mariupol pentru a ascunde „mii” de victime

O ucraineancă, mamă a patru copii, emoționată de gestul unui român dintr-o benzinărie

O tânără din Ucraina a filmat condițiile din adăposturile pentru refugiați din România

În dimineața zilei de 24 februarie, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat invadarea Ucrainei pe trei fronturi.

Liderul de la Kremlin a declarat că a pornit o „operațiune militară specială” pentru „demilitarizarea și denazificarea” Ucrainei, cu scopul, mai spune el, „protejării populației din regiunea Donbass”, care, tot potrivit lui, „a cerut ajutorul Rusiei și a fost ținta abuzurilor și genocidului din partea regimului de la Kiev în ultimii opt ani”.

În ciuda acestor declarații și a promisiunii că vor fi atacate doar obiective militare, imaginile bombardamentelor din Ucraina îl contrazic. În zilele care au urmat, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, precum și alte state au impus sancțiuni economice Rusiei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter