Orașul care redeschide stadioanele și marile săli de spectacole

De Unica.ro, pe
Marile stadioane și săli de spectacol se vor redeschide la 10% din capacitate începând de miercuri, 23 februarie, în statul american New York.

Decizia este o premieră după ce aproape un an acestea au fost închise, după cum arată AFP, citat de Agerpres. Redeschiderea vine însă cu reguli stricte. Oamenii care vor să asiste la un spectacol sau la un eveniment sportiv vor trebui să prezinte la intrate un test PCR cu rezultat negativ realizat cu cel puțin 72 de ore în urmă, dar și să se supună unui control de temperatură. De asemenea, ei trebuie să poarte măști de protecție și să respecte distanțarea socială.

Prima sală care se va redeschide în New York va fi Barclays Center, care are o capacitate de până la 17.700 de spectatori la meciurile de baschet, după cum relatează Libertatea.

În New York, toate evenimentele publice cu mai mult de 500 de persoane au fost interzise în data de 12 martie 2020. Ulterior, suspendarea a fost extinsă la toate spectacolele și toate evenimentele sportive, când pandemia de COVID-19 a început să iasă de sub control.

În Statele Unite ale Americii, deja mai multe sălli și arene au început să primească spectatori. De exemplu, în Floria a avut loc duminică Super Bowl (finala campionatului de fotbal american) în fața unui public format din 25.000 de persoane.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter