Liderul USR PLUS din Camera Deputaţilor, despre campania de vaccinare: „Suntem ruşinea Europei”

Liderul grupului USR Plus din Camera Deputaților, Ionuț Moșteanu, atrage atenția că suntem „rușinea Europei” în ceea ce privește campania de vaccinare, iar eșecul s-ar datora premierului Florin Cîțu.

Moșteanu, care este, de asemenea, purtător de cuvânt la USR PLUS, a spus că Florin Cîțu este principalul responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, ținând cont că premierul și-a asumat rolul de coordonator, după cum arată Digi 24, citat de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt USR PLUS a spus să România a ajuns „rușinea Europei””, pentru că premierul, alături de Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu, „nu și-a făcut treaba”.

„Singurul responsabil pentru eşecul campaniei de vaccinare este domnul Florin Cîţu, pentru că atunci când a fost pus premier a insistat să fie coordonatorul campaniei de vaccinare şi alături de domnul Gheorghiţă şi de secretarul de stat Baciu de la Ministerul Sănătăţii au zis că se ocupă de această campanie de vaccinare”, a spus Moșteanu, conform Libertatea.

Citește și: Țara în care antivacciniștii refuză să primească sânge de la persoanele vaccinate anti-COVID-19, de teamă să nu se „otrăvească”

Citește și: Apelul ministrului sănătății către români: „Vaccinați-vă! Sistemul sanitar se pregătește pentru a patra oară”

Citește și: Studiu: schema completă de vaccinare reduce spitalizările cu 70%

Citește și: Este oficial: 70% din populația adultă din Europa a fost vaccinată anti-COVID-19

El a mai adăugat apoi: „Iată, suntem pe penultimul loc în Europa, suntem ruşinea Europei. O campanie de vaccinare care a eşuat, pentru că domnul Cîţu, domnul Gheorghiţă, domnul Baciu nu şi-au făcut treaba”.

În ultimele 24 de ore, autoritățile au confirmat 2.226 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, cu 39.228 de teste. Totodată, au murit 39 de persoane infectate, iar alte 40 de decese anterioare au fost înregistrate acum în baza de date. Numărul pacienților internați la ATI este în creștere cu 53 față de ultima zi, ajungând la 523 de oameni. Dintre pacienții internați la ATI, opt sunt minori.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter