Băiețelul de 4 ani, dispărut pe 10 martie când încerca să fugă din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 14:22

Sasha, băiețelul ucrainean dispărut din data de 10 martie, a fost găsit mort. Sasha încerca să fugă din Kiev cu bunica și cu animalele de companie ale familiei. Mama lui Sasha, Anna Yakhno, făcuse un apel disperat în încercarea de a-l găsi.

Băiețelul de 4 ani, dispărut pe 10 martie când încerca să fugă din Kiev cu bunica sa, a fost găsit mort

„Astăzi este a 19-a zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Și a cincea zi de căutare a lui Sasha. Încercând să se salveze de invazie, au îndrăznit să traverseze lacul de acumulare a Kievului cu bunica și câinii lor iubiți pe o barcă, pe 10.03. Contactul cu ei a fost pierdut. Bunica a fost găsită moartă pe 11, însă corpul nu a putut fi ridicat. Localnicii au fost rugați să țină o înmormântare. Sunt recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere. Credința și speranța sunt mereu cu noi. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajutați-mă să-mi găsesc fiul”, scria Anna Yakhno pe Facebook, în dreptul mai multor fotografii cu Sasha.

Ulterior, mesajul a fost șters. Deși au sperat să-și găsească fiul în viață, micuțul a fost recent găsit decedat. Anunțul a fost făcut de mamă în mediul online.

„Astăzi am găsit corpul lui Sasha. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare. Mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și credință, mulțumesc pentru susținere. Datorită vouă, fiul meu m-a regăsit. Sasha, îngerașul nostru, este deja în Rai! Astăzi, sufletul său și-a găsit liniștea”, a scris Anna Yakhno.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce i-a spus ministrul-adjunct al Apărării din Rusia unui soldat care și-a pierdut piciorul în Ucraina

O ucraineancă, mamă a patru copii, emoționată de gestul unui român dintr-o benzinărie

O tânără din Ucraina a filmat condițiile din adăposturile pentru refugiați din România

În dimineața zilei de 24 februarie, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat invadarea Ucrainei pe trei fronturi.

Liderul de la Kremlin a declarat că a pornit o „operațiune militară specială” pentru „demilitarizarea și denazificarea” Ucrainei, cu scopul, mai spune el, „protejării populației din regiunea Donbass”, care, tot potrivit lui, „a cerut ajutorul Rusiei și a fost ținta abuzurilor și genocidului din partea regimului de la Kiev în ultimii opt ani”.

În ciuda acestor declarații și a promisiunii că vor fi atacate doar obiective militare, imaginile bombardamentelor din Ucraina îl contrazic. În zilele care au urmat, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, precum și alte state au impus sancțiuni economice Rusiei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter