Ce exerciţii face Andreea Ibacka pentru tonifiere şi slăbit!

De Diana Sorescu, pe

Andreea Ibacka lucrează de 3 luni cu Neby, antrenorul personal care are serial pe Unica Online! Vedeta este şi imaginea programului Become Fit by Neby. Uite ce exerciţii face pentru slăbit şi tonifiere!

Andreea Ibacka, exerciţii de slăbit

Andreea Ibacka se antrenează de 3 luni cu Neby, iar rezultatele se văd deja! Frumoasa blondă este imaginea programului său, Become Fit by Neby, iar la lansare a făcut sport cot la cot cu cei 21 de participanţi.
Vineri am participat la am participat la primul antrenament din cadrul programului Become Fit by Neby.  Şi pentru că ne-am convins – atât eu, cât şi restul de 21 de cursanţi – că nu există rezultate fără efort, am muncit ceva. Ba cu ganterele, ba lipiţi de salteaua de gimnastică. Am ars calorii bune şi nu ne-a părut rău. Ba chiar am schimbat şi planul alimentar, pentru a merge mănuşă cu orele de fitness şi obiectivul ales. Tot Florin – antrenorul – ne-a recomandat şi meniul” a scris Andreea pe blogul său.
Ce exerciţii face Andreea Ibacka pentru tonifiere şi slăbit!
Florin a adoptat un stil draconic, de armată, însă doar aşa, spune el, îi va motiva pe cursanţi: „Da, cer mai mult de la ei şi poate că am intensificat puţin ritmul de lucru, dar doar aşa, peste 6 săptămâni, ne vom atinge obiectivul!”.
Ce exerciţii face Andreea Ibacka pentru tonifiere şi slăbit!
Vezi în video de mai jos ce exerciţii a făcut Andreea!
Multumim Club Moving!
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi căstigă! on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter