Ce exerciţii face Andreea Ibacka. Video

De Diana Sorescu, pe

Florin Neby, antrenorul tău personal, o va antrena pe frumoasa Andreea Ibacka în cadrului noului său program, Become Fit by Neby! Poţi să te înscrii şi tu! Iată ce exerciţii vor lucra împreună!

Florin Neby o antrenează pe Andreea Ibacka

Florin Neby, antrenorul care săptămână de săptămână te provoacă la mişcare pe Unica Online, o va antrena pe frumoasa Andreea Ibacka!
Superba blondă este imaginea celui mai recent proiect marca Neby, un program de antrenament ce durează 6 săptămâni şi care promite să te facă să-ţi iubeşti corpul din nou! Evenimentul demarează pe 15 martie 2013, iar Andreea va lucra alături de Neby!
Ce exerciţii face Andreea Ibacka. Video
Sunt extrem de încântat că voi lucra cu Andreea Ibacka. Ea este imaginea perfectă pentru Become Fit by Neby, un proiect la care lucrez intens. Este vorba despre 6 săptămâni de antrenamente motivante, energice, diversificate, un program special conceput pentru fiecare dintre voi. Misiunea mea este să vă fac să vă iubiţi corpul din nou, să slăbiţi, să vă tonifiaţi. Am pregătit pentru voi şi sfaturi alimentare de la persoane avizate în domeniu, iar la lansare, pe 15 martie, voi lucra chiar cu Andreea. Ea vă va arăta că nu este imposibil, că poţi să arăţi minunat dacă îţi respecţi corpul, dacă faci sport şi mănânci echilibrat”, a declarat Neby.
Ce exerciţii face Andreea Ibacka. Video

Orice persoană se poate înscrie în program, iar detalii găsiţi pe pagina oficială Become Fit by Neby!
Iată şi trailerul oficial al evenimentului, doar aşa, ca să vă faceţi o idee! Neby te aşteaptă să lucraţi împreună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter