Video: Cele mai bune exerciţii pentru un abdomen plat

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 12:08

Nu trebuie să faci sute de abdomene ca să scapi de burtă rapid. De fapt, nu trebuie să faci deloc abdomene în sensul clasic. Iată care sunt cele mai bune exerciţii dacă vrei „pătrăţele”.
Zecile sau sutele de abdomene executate zilnic ajută la definirea muşchilor, dar nu elimină grăsimea de pe burtă. În plus, sunt periculoase pentru coloana vertebrală dacă nu ştii s[ le execuţi corect.
Mai bine fă aceste exerciţii simple, eficiente, care nu necesită aparate sofisticate sau abonament la sală. Pe lângă faptul că „lucrează” foarte bine abdomenul, ele solicită şi alte grupe importante de muşchi. În plus, dacă le execuţi într-un ritm rapid sau moderat, exerciţiile reprezintă şi un o activitate cardio suficient de intensă pentru a declanşa arderea grăsimilor.
Astfel de antrenamente scurte şi foarte intense sunt perfecte pentru cura de slăbire şi ard la fel de multe calorii ca şi antrenamentele lungi, dar moderate ca intensitate. Decât să stai o oră la sală, mai bine fă 15 minute de exerciţii la tine acasă, iar rezultatele se vor vedea în câteva săptămâni.
Vezi în clipurile de mai jos ce exerciţii trebuie să faci şi stabilete-ţi singură numărul de repetări şi reprize în guncţie de forma ta fizică.


Vezi ce fel de burtă ai şi ce dietă trebuie să ţii ca să scapi de ea!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter