(P) Respiră corect și sănătos cu ajutorul smartwatch-urilor HUAWEI

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 aprilie 2021, 15:02
Fie că ești pasionată de sport sau pur și simplu vrei să trăiești cât mai sănătos, respirația corectă este ceva de care trebuie să ai grijă. O respirație conștientă poate avea multe beneficii în îmbunătățirea performanței sportive, dar și a calității vieții.

Antrenorul de respirație și meditație Martin Petrus oferă sfaturi pentru o respirație conștientă și eficientă, care să îți aducă cât mai multe beneficii.

Trucuri pentru a-ți menține ritmul respirației sănătos și sub control cu smartwatch-urile Huawei

(P) Respiră corect și sănătos cu ajutorul smartwatch-urilor HUAWEI

 

Un sfat esențial este testarea VO2Max – cantitatea de oxigen total absorbit în timpul unui minut de efort maxim. Pentru a vedea această cantitate clar, sub forma unui grafic, trebuie să îți conectezi smartphone-ul personal cu HUAWEI WATCH GT 2 Series

Totodată, cu HUAWEI WATCH GT 2 Series, poți măsura nivelul de oxigen de sânge (SpO2) și ritmul cardiac, toate aceste date fiind afișate în aplicația HUAWEI Health, care este disponibilă pe orice smartphone, indiferent de sistemul său de operare. 

Alături de testarea acestor valori, Martin Petrus recomandă tehnica „expiră-menține”, care poate fi realizată în timpul mai multor exerciții fizice (genuflexiuni, fandări, flotări și altele). Ori de câte ori faci acea mișcare, ține-ți respirația, pentru a crește intensitatea. O soluție simplă este să faci asta atunci când mergi pe jos sau faci jogging. 

Iar dacă vrei un antrenament personalizat de respirație, acum ai această oportunitate! Pe ecranul de start al smartwatch-urilor HUAWEI WATCH GT 2 Series, glisează până găsești exercițiile de respirație. Odată găsite, trebuie să setezi durata antrenamentului și ritmul respirației. Ține brațul nemișcat, atinge pictograma „Start” de pe ecran și urmează instrucțiunile de inspirație și expirație. La final, poți vedea rezultatele antrenamentului pe ecran. 

 

Pe cât de important este să te antrenezi, pe atât de important este să te recuperezi după însă. Martin Petrus recomandă următoarea tehnică: „Găsiți un spațiu liniștit unde să vă puteți întinde confortabil pe spate. Ridicarea picioarelor prin sprijinirea lor pe perete va avea avantajul suplimentar de a transporta mai mult sânge către organele vitale. Închideți ochii, respirați pe nas și concentrați-vă pe zona abdominală, observând cum se mișcă în sus odată cu inspirația și se relaxează odată cu expirația. Începeți să respirați într-un ritm constant: inspirați timp de 4 secunde și expirați timp de 4 secunde. Odată ce acest lucru devine confortabil, puteți încetini respirația la 6 secunde, 8 secunde sau chiar mai mult.”. 

Profită de ofertele Huawei Health Week și fă un cadou de neuitat unei persoane dragi sau chiar ție. Huawei Health Week este o campanie specială, care vine în întâmpinarea consumatorilor cu oferte speciale la dispozitive purtabile de top, utile pentru menținerea unui stil de viată activ: HUAWEI WATCH GT 2 Pro, HUAWEI WATCH GT 2 42 mm, HUAWEI WATCH GT 2 46 mm, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH FIT și HUAWEI FreeBuds Pro. 

Cu această ocazie, vei descoperi o suită de produse care să te inspire când vine vorba de a face un cadou – fie că acel cadou este pentru cineva drag sau pentru tine. Cu reduceri de până la 35%, sigur vei găsi ceva care să îți facă cu ochiul. 

(P) Respiră corect și sănătos cu ajutorul smartwatch-urilor HUAWEI

 

Descoperă așadar HUAWEI WATCH GT 2 Series, HUAWEI WATCH FIT și HUAWEI FreeBuds Pro. Dacă despre avantajele HUAWEI Watch GT 2 Series ți-am vorbit deja, e momentul să descoperi ce pot „frații” lui. Astfel, HUAWEI WATCH FIT este ideal dacă vrei să te antrenezi ușor, fără să fie nevoie să cauți videoclipuri pe internet. Acest ceas îți oferă 12 tipuri de exerciții fizice rapide animate, precum Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper, dar și 44 demonstrații de mișcări standard. 

(P) Respiră corect și sănătos cu ajutorul smartwatch-urilor HUAWEI

La rândul lor, căștile HUAWEI FreeBuds Pro sunt companionul ideal pentru un antrenament, întrucât te vor ajuta să asculți mereu un playlist energizant în timp ce faci mișcare. Dacă vrei o experiență complet imersivă, poți să activezi chiar modul de anulare a zgomotului, anulând astfel zgomotele de fundal. 

Află mai multe despre reducerile de care poți beneficia până pe 4 aprilie și spune start unui stil de viață sănătos: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/mobileservices/health/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter