VIDEO! Antrenamentul de fitness la tine acasă cu Florin Neby! Ziua 4!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Florin Neby, antrenorul tău personal, continuă seria celor 14 şedinţe de fitness pregătite special pentru tine.
După primele trei săptămâni, încălzirea, exerciţiile pentru abdomen şi picioare şi echilibru, astăzi trecem la un alt nivel.

VIDEO! Antrenamentul de fitness la tine acasă cu Florin Neby! Ziua 4!

Cel de-al patrulea fel de exerciţiu propus de Florin Neby este excelent pentru tonifiere şi scădere în greutate. „Toate exerciţiile pe care noi le lucrăm sunt destinate celor care vor să-şi menţină tonusul muscular, dar mai ales celor care vor să slăbească. Desigur, pentru un randament mai bun şi pentru obţinerea unor rezultate rapide te sfătuiesc să execuţi circuitul complet de exerciţii de două sau de trei ori, bineînţeles cu pauze mici de 3 trei minute, astfel încât să ajungi la 30 de minute de exerciţii fizice pe zi”, declară antrenorul.

Aici poţi urmări exerciţiile din primele trei zile: încălzirea, exerciţiile pentru abdomen şi picioare şi echilibrul.

VIDEO! Antrenamentul de fitness la tine acasă cu Florin Neby! Ziua 4!

Pe lângă exerciţiu fizic nu trebuie să uiţi de alimentaţia corectă, de stilul de viaţă sănătos. Încearcă să uiţi de dulciuri şi prăjeli, lasă la o parte făinoasele şi alege apa plată în locul sucurilor carbogazoase. O practică sănătoasă din toate punctele de vedere trebuie să aibă efecte notabile într-un timp foarte scurt.

Revino săptămâna viitoare pe Unica Online pentru serialul 4! Nu uita că îţi vom prezenta 14 episoade, pentru că, la finalul lor, ne dorim să obţii rezultatele pe care ţi le-am promis: un trup tonifiat şi kilograme în minus!

Materialele din primele trei săptămâni pot fi urmărite aici, aici şi aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter