Dieta Andrei Laslău: Tortul de ciocolată care nu îngrașă

De Unica.ro, pe

Prezentatoarea știrilor de dimineață din weekend de la Antena 3 le aduce din nou o veste bună tuturor doamnelor și domnișoarelor. Alături de Dr. Andrei Laslău, cunoscut celor care ţin dietă, Ela Crăciun a gătit și a împărtășit rețeta tortului de ciocolată care nu îngrașă pe blogul ei personal: www.elacraciun.ro.
Așa cum vă promiteam, astăzi continuăm incursiunea noastră în lumea plină de gust a dulciurilor care…nu îngrașă, alaturi de nimeni altul decât dr. Andrei Laslău. Adept, promotor și susținător al dietei ketogenice, dr. Laslău ne învață să mâncăm tot ceea ce poftim, însă într-o manieră sănătoasă, care să ne țină la adapost de kilogramele în plus. Astăzi ne arată cum putem să mizăm cu încredere pe tortul cu ciocolată, sățios și delicios, pe care, de altfel, îl putem pregăti cu ușurință acasă. Să descoperim rețeta!”.
Rețeta poate fi găsită accesând www.elacraciun.ro.Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.  Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.
Tu ai încercat dieta dr. Andrei Laslău?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter