(P) Vedetele te invită să-ți iubești zâmbetul!

De Unica.ro, pe

O inițiativă Colgate România în cadrul campaniei Luna Sănătății Orale
Andreea Berecleanu, Giulia, Dana Rogoz şi Andreea Ibacka s-au alăturat campaniei inițiate de Colgate România, promovând obiceiuri sănătoase de îngrijire orală pentru un zâmbet perfect. Vedetele împărtășesc din experiența personală cu privire la nevoile și alegerile lor în materie de îngrijire a zâmbetului în cadrul campaniei Luna Sănătății Orale Colgate.
andreea berecleanu
“Iubeşte-ţi zâmbetul, dăruieşte-i sănătate!” este sloganul campaniei Colgate, desfășurată în perioada 21 februarie – 24 martie 2013, ce invită toţi românii să-şi preţuiască zâmbetul şi să-i ofere atenţia necesară. Un zâmbet poate fi o dorinţă sau un moment de fericire, o rugăminte discretă, o reuşită frumoasă sau un pretext de discuție. Frumuseţea unui zâmbet nu stă în perfecţiune, ci în sănătate pentru că un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos!
andreea ibacka
Fie că ai dinții sensibili sau dorești o protecție totală imbatabilă, fie că te confrunți cu probleme gingivale sau ești preocupată de cum să obții dinți de un alb strălucitor, Colgate îți oferă soluții complete pentru sănătatea orală. Fiecare ambasadoare promovează câte un tip de sistem de îngrijire orală, după cum urmează: Andreea Berecleanu – Colgate Total, Giulia – Colgate Total Pro Gum Health, Dana Rogoz – Colgate Max White One, Andreea Ibacka – Colgate Sensitive Pro Relief.
dana rogoz
Poți afla și tu ce tip de sistem Colgate ți se potrivește și ce vedetă are nevoie de aceeași îngrijire orală pentru un zâmbet de revistă. Întră în aplicația dedicată acestei campanii pe pagina de Facebook Colgate România.
Și dacă te-am făcut curioasă despre testimonialele vedetelor, te invităm să le urmărești mai jos:
• Andreea Berecleanu – Colgate Total

• Giulia – Colgate Total Pro Gum Health

• Dana Rogoz – Colgate Max White One

• Andreea Ibacka – Colgate Sensitive Pro Relief

P.S.: Nu uita să zâmbești!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter