Vedete cu boli psihice. Vezi care e mai ţicnit

De Diana Zagrean, pe

Vedetele de la Hollywood sunt şi ele oameni şi celebritatea nu te fereşte de boli, mai ales de bolile psihice. Presiunea scenei, numărul mare de fani, sau lipsa unor proiecte bănoase şi criticile nefavorabile pot aduce oamenii în pragul nebuniei. Uite ce vedete suferă de boli psihice şi nu aveai habar.

Jean-Claude Van Damme

Belgianul plin de energie din filmele de acţiune pe care le iubim a fost diagnosticat cu depresie maniacală pe când era adolescent.
El a încercat să depăşească boala prin exerciţii fizice intense care i-au adus o carieră frumoasă în actorie.
Jean-Claude Van Damme s-a apucat mai târziu de cocaină, pentru a trece peste perioadele de depresie şi în final s-a ales cu un diagnostic de tulburare bipolară.
După cel de-al patrulea divorţ, actorul de acţiune spune că se simte mult mai bine şi ia medicamente pentru controlarea stărilor alternative.

Jim Carrey

La vârsta de 16 ani, Jim Carrey îşi îngrijorase părinţii cu acte de violenţă şi ieşiri necontrolate în public.
Mai târziu, chiar şi pe culmile succesului, Carrey se plângea de episoade depresive crunte. A luat mult timp antidepresivul celebrităţilor, Prozac, dar acum spune că şi-a învins demonii şi că se descurcă fără medicamente.
Citeşte mai departe şi vezi ce mari actori şi actriţe celebre sunt bipolare sau suferă de boli psihice, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter