Cele mai bune trucuri pentru cura de slăbire

De Revista JOY, pe

Slabă fără dietă, folosind o metodă sănătoasă: respectă măcar 5 din cele 22 de sfaturi, timp de 5 săptămâni, și vei intra în sezonul cald mult mai slabă! Iar ce este cu adevărat important – nu te vei înfometa deloc! Încearcă aceste trucuri pentru cura de slăbire şi te vei convinge!

Îndulcitor din ștevie în cura de slăbire

Zahărul, așa cum știm, este unul dintre cei mai mari inamici ai siluetei. Din păcate, nu doar zahărul are acest efect, ci și îndulcitorii sintetici (zaharină, aspartamul, ciclamatul etc.). Din fericire, există pe piață o altnernativa sănătoasă: îndulcitorul „Hyper Ștevia Rebaudiana”, care conține doar extract natural din Ștevia Rebaudiana, glicerină farmaceutică și apa demineralizată. Frunzele acestei specii sud-americane de ștevie sunt de 30 de ori mai dulci decât zahărul – iar extractul are o putere de îndulcire chiar de până la 300 de ori mai mare. Produsul nu are calorii și previne senzația de foame.

Puterea apei în cura de slăbire

Bea un pahar cu apă cu 30 de minute inaintede fiecare masă. Aceasta îmbunătățește digestia și accelerează arderile, astfel că te vei simți sătulă mult mai rapid. Dacă bei zilnic 2 l de apa, sucuri sau ceaiuri neîndulcite, vei mai arde încă 200 de calorii, conform studiilor efectuate de cercetătorii Facultății de Medicină din Berlin. Ține o sticlă cu apă la vedere și încearcă s-o golești până seara. Dacă ți se pare greu să bei 2 l, încearcă să mărești progresiv cantitatea. Va dura puțin până te vei obișnui, însă beneficiile vor face că acest efort să merite din plin!
Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter