Transformări incredibile prin care trec femeile cu ajutorul unei antrenoare de fitness

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 11:47
O tânără de 24 de ani a devenit o celebritate pe Instagram, după ce a reușit să își sculpteze un trup de zeiță și a pus la punct un program de fitness care le-a ajutat și pe alte femei să topească kilogramele. Află cum a reușit.

Kayla Itsines s-a apucat de fitness în 2008, când și-a dat seama că nu este mulțumită de corpul ei. S-a înscris la cursuri, dar pentru că a vrut să fie sigură că obține rezultate, a făcut și un pic de cercetare pe cont propriu. Așa a pus la punct exerciții pentru fiecare grupă de mușchi, iar când a căpătat încredere în ea, a început propria ei afacere. Scopul tinerei este să le ajute pe femei să obțină rezultate remarcabile în doar 12 săptămâni.

Kayla Itsines nu se gândea că va deveni atât de cunoscută pe rețelele de socializare atunci când și-a deschis conturile. Acum are 1,7 milioane de followers pe Instagram, 915.000 de like-uri pe Facebook și peste 160.000 de followers pe Twitter. Cu astfel de cifre, nu este de mirare că a pus bazele unei comunități online, pe care a numit-o „Armata lui Kayla”. „Soldații” ei postează imagini cu transformarea prin care au trecut, după ce au urmat programul tinerei, potrivit independent.co.uk.

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on


Kayla Itsines le încurajează pe femei să înceapă antrenamentele cu exerciții cardio de intesitate scăzută și să treacă apoi la antrenamente ceva mai dificile. Ea nu încurajează, însă, dietele stricte și le sfătuiește pe femeile care vor să slăbească să mănânce cât mai sănătos și să facă sport.

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on


O dovadă că programul ei dă rezultate o reprezintă și faptul că printre utilizatorii care o urmăresc pe Instagram se află și modele de la Victoria’s Secret. Candice Swanepoel este un exemplu, iar momentul în care a devenit o fană a antrenoarei de fitness a fost anunțat pe Instagram.

„Da! Candice a început să mă urmărească, ceea ce este minunat. Cred că este superbă. A fost atât de plăcut să văd că un supermodel a găsit interesant contul meu de Instagram și programul meu”, a scris Kayla pe rețeaua de socializare.

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on


„Ideea programului este ca femeile să scape de gândul că slab este mai bine și să se concentreze pe fericire și încredere. Planul devine tot mai greu, pentru a te face să încerci lucruri pe care nu le-ai făcut până atunci. Poți să adopți ce ritm vrei. Este un program potrivit pentru persoanele care nu vor să petreacă ore întregi la sală”, mai spune tânăra.

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on


Kayla Itsines are și un canal de Youtube unde postează preview-uri cu exercițiile care o ajută să slăbească. Dacă nu vrei să cumperi ghidul ei, îți poți face o idee despre ce trebuie să faci ca să ai un corp perfect. Exercițiile pot fi făcute acasă, așa că nu ai nicio scuză să nu le faci.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter