Slăbeşte în doi după Sărbători. Scapă de kilograme alături de iubitul tău

De Diana Zagrean, pe

Sărbătorile de iarnă au trecut şi au lăsat în urmă aripioare, şunculiţe şi kilograme în plus. Scapă de kilograme alături de iubitul tău cu câteva sfaturi simplu de pus în aplicare. Nu e greu să slăbeşti în doi după Sărbători.

Mergeţi la sală împreună

Dacă el a pus burtă şi tu ai cam luat proporţii în zona dorsală după Crăciunul cu sarmale şi anul nou cu cocktailuri dulci, cea mai bună soluţie rămâne sala. De ce să nu mergeţi împreună? El te poate ajuta să schimbi greutăţile la multifuncţional, iar tu îl poţi motiva să tragă de fiare, dacă te fâţâi în fundul tău sexy prin faţa lui.

Yoga în doi, pentru trup şi suflet

Dacă nu sunteţi tocmai stilul sportiv şi competitiv şi vreţi să vă întăriţi relaţia şi să sedimentaţi iubirea ce vă leagă, puteţi încerca yoga în doi. Există multe poyiţii de yoga care se pun în aplicare mai bine alături de persoana iubită.

Sporturi extreme împreună

Poate că yoga nu este pentru voi şi sala vi se pare că are aerul prea închis. Mergeţi la munte, încercaţi să practicaţi un sport împreună.
Alpinismul pe cascade de gheaţă este un sport greu şi periculos numai pentru cei care merg fără pregătire şi echipament, dar asta nu înseamnă că nu puteţi face poze frumoase, în aer curat.
Citeşte mai departe şi vezi ce sporturi puteţi practica împreună ca să scăpaţi amândoi de kilogramele în plus depuse de Sărbători, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter