Care sunt secretele femeilor slabe

De Erika Chivu, pe

În timp ce viaţa ta e o continuă cură de slăbire, femeile slabe din jurul tau mănâncă ce vor când vor fără să se îngraşe 100 de grame. Iată care sunt secretele lor şi cum poţi fi la fel.

1. Femeile slabe mănâncă mai puţin…

… pentru că îşi ascultă corpul. Adică la o masă mănâncă doar atât cât să se sature şi nu până simt că li se face rău. Dacă ai ţinut multe diete, probabil că organismul tău este deja un pic „confuz” în sensul că nu prea mai face diferenţa între saţietate, foame şi „prea plin” – drept urmare, mănânci mult mai mult decât ai nevoie.

2. Femeile slabe sunt mai „mofturoase”

Adică mănâncă un aliment pentru că le place mult sau pentru că le e foame nu doar pentru că e disponibil, aşa cum fac majoritatea grăsuţelor. Aminteşte-ţi că mănânci ca să trăieşti şi nu invers şi preferă calitatea în locul cantităţii.

3. Femeile slabe mănâncă doar de foame

Pentru tristeţe sau frustrare au alte remedii. Majoritatea grăsuţelor folosesc mâncarea drept consolare sau recompensă, uitând că mâncarea este doar un combustibil pentru corp şi nimic mai mult. Desigur, e chiar indicat să-ţi savurezi mesele, dar nu să le transformi în singura ta bucurie.

4. Femeile slabe nu fug de cântar

Din contră, se cântăresc periodic, iar când ating un prag maxim autoimpus, iau rapid măsuri. Dar…

5. Femeile slabe nu transformă greutatea într-o obsesie

Dacă te-ai îngrăşat un kilogram nu e un capăt de lume. La fel dacă nu ai slăbit atât cât sperai. Există şi alte lucruri pe lume mult mai importante decât silueta, cu atât mai mult cu cât aceasta reprezintă ceva ce poţi controla.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter