Poze: Vezi familia care a slăbit 146 de kilograme

De Erika Chivu, pe

146 de kilograme! Atât au slăbit cei patru membri ai familiei Robinson, după ce mama a decis să ţină o cruă de slăbire. Iată pozele înainte şi după!
Prima care a început cura de slăbire a fost mama. Doamna Robinson şi-a dat seama că are o problemă gravă atunci când a început să sufere de apnee în somn. Era atât de grasă încât respiraţia i se oprea de 20 de ori pe noapte şi, evident, de fiecare dată se trezea din somn, ceea ce a dus la o oboseală cronică insuportabilă.
Află care este greutatea ta ideală!
În plus, medicii ei au avertizat-o că grăsimea îi pune viaţa în pericol, fiind predispusă la o mulţime de boli grave. Aşa a decis că e cazul să slăbească. Soţul ei şi cei doi copii au preluat din mers noile ei obiceiuri sănătoase şi ala se face că cei patru au slăbit, în total, nu mai puţin de 146 de kilograme.
Doamna Robinson a slăbit nu mai puţin de 50 de kilograme, iar soţul ei Stephen a pierdut aproape 20 de kilograme. Copii, obezi şi ei de la vârste fragede şi-au schimbat viaţa şi au pierdut 57 de kilograme – băiatul – şi 25 de kilograme – fata de numai 14 ani.
Dieta vegetariană: Slăbeşti 2 kilograme în 7 zile
Cifrele şi imaginile vorbesc de la sine. Membrii familiei Robinson sunt de nerecunoscut şi nu-ţi vine să crezi că odată au purtat pantaloni uriaşi.
Poze: Vezi familia care a slăbit 146 de kilograme
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter