Ozzy Osbourne, internat de urgență. Cântărețul, nevoit să își anuleze turneul european

De Oana Savin, pe
Ozzy Osbourne, în vârstă de 70 de ani, a fost internat de urgență din cauza unor complicații ale gripei, la doar câteva zile după ce și-a anulat turneul european.

Soția acestuia, Sharon, a declarat că medicii l-au sfătuit pe starul rock să caute ajutor specializat de urgență după ce starea sa s-a înrăutățit.

După cum unii dintre voi ați auzit, Ozzy a fost internat în spital din cauza unor complicații cauzate de gripă. Medicii săi consideră că în acest fel se va recupera mai repede. Mulțumesc tuturor pentru grijă și iubire”, a scris Sharon Osbourne (66 ani) pe Twitter.

Ozzy a anulat o serie de concerte din cauza unor probleme de sănătate. Artistul a explicat că a fost nevoit să facă acest lucru deoarece s-a îmbolnăvit de gripă și bronșită, iar doctorii erau îngrijorați că ar punea face pneumonie.

Sunt complet devastat că sunt nevoit să amân turneul meu european. Pare că din luna octombrie tot ce ating se duce de râpă. Mai întâi infecția stafilococică de la degetul mare și acum sunt dărâmat de gripă și bronșită. Vreau să le cer scuze tuturor fanilor mei care au fost atât de loiali de-a lungul anilor, trupei mele, echipei mele și celor de la Judas Priest pentru că vă dezamăgesc. Oricum, promit că turneul cu Judas Priest va avea loc. Se reprogramează pentru luna septembrie”, a anunțat Osbourne într-un comunicat de presă, citat de Mirror.co.uk.

John Michael Osbourne, cunoscut ca Ozzy Osbourne, este un cântăreț englez. A fost vocalistul și fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute formații de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath. Ulterior a avut parte de o carieră solo de succes.

El s-a căsătorit cu Sharon în anul 1982 și au împreună trei copii: Aimee, Jack și Kelly.

Ozzy a mai fost căsătorit cu Thelma Osbourne din 1971 până în 1982, cu care a avut doi copii, Jessica și Louis. De asemenea, l-a adoptat pe fiul soției sale, Elliot.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter